Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Gegar Vaganza 2018 Minggu 7 (11.11.2018). Assalamualaikum ! Wah, Excited korang yer hari ni. hehe

Mesti ramai yang tak sabar nak tengok konsert gegar vaganza 2018 untuk minggu ke 7 ni kan. Dah masuk pusingan separuh akhir dah.

Cepat sungguh masa berlalu.

Apa pendapat anda mengenai persembahan minggu ke 6 pada minggu lepas. ada ke peserta yang patut tersingkir tapi masih terselamat ? hehe

Recap Persembahan Gegar Vaganza 2018 Minggu 6.


Secara overallnya adalah ada peningkatan pada persembahan peserta. Manakala tumpuan pula sudah pasti pada legend kita, Zamani kan. Beliau pun sudah buat persembahan terbaik beliau pada minggu lepas.

Tapi berita sedih yang kita terima adalah Farahwahida diumumkan sebagai peserta yang tersingkir minggu lepas.

Gegar Vaganza 2018 Minggu 7
Ini bukan peserta ya, hehe tok ram dah ready ke untuk malam ni ?


kedudukan para peserta juga agak sengit pada minggu lepas.

tapi itulah...

Sayang sungguh, dah nak dekat final kan. rasa macam rugi pula kalau ada peserta yang tersingkir. hehe

Info Konsert Gegar Vaganza 2018 Minggu Separuh Akhir.


Tarikh : 11.11.2018
Masa : 9 Malam.

Tuasan minggu ini agak pelik dan menarik. Para peserta akan menyanyikan dua buah lagu untuk minggu ke 7 ini. senarai lagu yang diberikan pun sangat menarik dan mood layan is ON !

Live Streaming Gegar Vaganza 2018 Minggu 7 (11.11.2018)






Jom like page kami >> Kata Ubaid << untuk link live streaming gegar vaganza.

kalau live tiba-tiba hilang, tekan F5 atau refresh. nanti ada balik :)

update : jom tengok  Markah peserta gegar vaganza 2018 Minggu 7 - Separuh Akhir .

Macam biasa, malam ini admin akan kemaskini link sebelum konsert bermula. Apa-apa info, kami kemaskini di page kami.

Disebabkan malam ini adalah malam penentuan peserta final nanti, apa kata , kita share link ni sebanyak mungkin supaya ramai yang boleh tengok nanti.

Kesian dekat mereka yang tak tahu ada live streaming ni kan.

Oklah, kita jumpa malam ni ya.
😉😉

Jom komen dibawah

Comments
2 Comments

2 comments

avatar

Asalam gembira Zamani masuk final

avatar

Minat jg dengan Maya Matahari..comel hehehe

Click to comment