Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Gegar Vaganza 2018 Minggu 6 (4.11.2018). Hai korang ! jumpa lagi kita minggu ni. Malam ini seperti biasa, akan ditayangkan konsert gegar vaganza 2018 yang telah memasuki minggu ke 6.

Dalam kata lain, minggu ini merupakan konsert suku akhir GV 2018. Pasti ramai tak sabar nak menonton konsert malam ini kan. Senarai lagu minggu ni memang best-best belaka. hehe

Sabar, kita tunggu malam ni ya. Di sebalik kemeriahan suku akhir, kita pasti nak tengok perubahan pada Zamani. betul tak ?

RECAP PERSEMBAHAN MINGGU KE 5


Minggu lepas, Zamani memperoleh 0% markah kerana tidak dapat menyanyikan lagu yang diberikan.

Ramai yang terkejut tengok persembahan zamani minggu lepas. ramai juga yang sedih.



Live Streaming Gegar Vaganza 2018 Minggu 6 (4.11.2018)


Nak buat macam mana kan suara dia tak keluar. Nasib baiklah ada Dato Aliff Syukri yang gunakan immuniti dia. Terselamat Zamani.

Zamani ada buat permohonan maaf atas apa yang telah berlaku.

Diharapnya minggu ini akan menjadi persembahan terbaik zamani sepanjang GV2018 kan.

INFO KONSERT GEGAR VAGANZA 2018


Tarikh : 4.11.2018
Masa : 9 Malam .

Dah tak sabar nak tengok live malam ni? hehe

LIVE STREAMING GEGAR VAGANZA 2018 MINGGU 6






Jom like page kami >> Kata Ubaid << untuk live streaming.

Info Penting - **kalau ada live fb, aku update dekat page atas ni tau :)

Kami nak minta tolong korang ni,
Tolong share entri ni dengan rakan-rakan atau keluarga korang ya.

Boleh lah kita tengok ramai-ramai kan.

Nanti malam kami kemaskini link live seperti sebelum ini.

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment