Type something and hit enter

author photo
By On
Senarai Lagu Gegar Vaganza 2018 Minggu 7 Separuh Akhir. Setelah selesai persembahan minggu ke 6, kini saingan tertumpu ke persembahan minggu ke 7 tidak lama lagi.

Pasti ramai yang tak sabar nak tengok peserta yang mana akan ke final gegar vaganza 2018 nanti. Selain itu, siapa peserta terakhir yang akan tersingkir juga akan terjawab pada minggu ini.

Tugasan minggu ke 7 telah diberikan, para peserta akan menyanyikan dua lagu. Agak-agak lagu apa yang mereka akan nyanyikan nanti ?

Lagu minggu 7 gegar vaganza 2018


Jom kita baca di bawah.

Senarai Lagu Gegar Vaganza 2018 Minggu 7 Separuh Akhir 


Amelina
Kuch Kuch Hota Hai
Tua Mengejar Kita

Bily Zulkarnain
Mengenangmu
Mulanya Di Sini

Zamani
Dimatamu
Dekat Pada Mu

Dia Fadila
I Don't Want To Miss A Thing
Pematah Hati

Maya
Tiada Kepastian
Ikut Rentakku

Noryn Aziz
Dahsyat
Cinta 100%

Hetty Sarlene
Pencuri Hati
Kemaafan Dendam Yang Terindah

Forteen
Potret
Cinta di Akhir Garisan

anda dah tahu kedudukan peserta minggu lepas ? kalau belum, boleh baca di kedudukan peserta gegar vaganza 2018 minggu 6 .

Apa pula harapan anda untuk para peserta gegar vaganza yang masih kekal?
Kalau aku, satu jer .

Nak mereka fokus diatas pentas dan abaikan kontroversi luar yang melanda konsert gegar vaganza kali ini.

Macam-macam kontroversi yang melanda. kadang-kadang sampai naik meluat kan.

tapi nak buat macam mana. nak kena layan juga. hehe

apa-apa pun , kita harap semua peserta mampu ke pentas final nanti.

Jom like page kami  ( Kata Ubaid ) >> << untuk info GV dan live streaming GV setiap minggu. Jom bantu kami dapatkan 4k likes sebelum konsert gv suku akhir. 

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment