Showing posts from October, 2014

Rotan yang Mendidik !

Assalamualaikum , alamak, ubaii kena rotan ke hari ni ?? hahaha.. …

REZEKI SEORANG BLOGGER

REZEKI SEORANG BLOGGER | Assalamualaikum !! sihatkah anda semua ? hari n…

Rakyat Hakim Negara !

Assalamualaikum . 28 oct 2014 merupakan hari perbicaraan bagi DS Anw…

Maal Hijrah !

Assalamualaikum !! alhamdulillah hari ni dah masuk 1 Muharram !! yea…

Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih

As-salam Berita baik untuk semua kaki shopping online kerana Lazada …

Jangan Terlalu Fanatik !!

Assalamualaikum .  insyaallah hari ni kita akn berbicara me…

Anjing !

Assalamualaikum ,  hari ni aku nak kongsi sikit pendapat aku mengenai &q…

Troll of The Day !!

Assalamualaikum . hari ni biar gambar berbicara.. hehe …

Entri Aku oh Entri Aku !

Assalamualaikum, pa kabo semua ? hari ini aku nak cerita ngan korang…

Kelebihan Tukar Domain ?

Assalamualaikum. entri aku ni bukan nak huraikan kelebihan tukar domain …

Hashtag Mawar14 !!

Assalamualaikum ,  #mawar14 . sbnrnya cita ni dah lama dah, masa ray…

Wordless Wednesday :: Cantik tak !!

Assalamualaikum , semalam takda keje, aku buka photoshop and start buat …

2 Nikmat yang selalu Manusia LUPA !!

Assalamualaikum. meh sini aku nak cerita sikit dua nikmat yang manusia s…

Tapak Iklan Untuk Di Sewa !!

Assalamualaikum . Insyaallah lepas ni , aku akan buka tapak iklan utk di…

Winter is Coming !!

Assalamualaikum !! winter nak mai dah !! Macam mana nk tau winter na…

CPUV Nuffnang : Zurich Insuraance Contest !

CPUV Nuffnang : Zurich Insuraance Contest ! || Assalamualaikum . lama sebena…

Kuat Demam !

Assalamualaikum . alhamdulillah, hari ni dapat gak aku update entri kan …

JUMAAT #1 Keberkatan Masa !!

Assalamualaikum , alhamdulillah, alhamdulillah alhamdulillah Allah i…

Habis Dah Raya !!

Assalamualaikum . alhamdulillah, selesai sudah kita menyambut hari raya Ai…

Raya Di Perantauan #2

Assalamualaikum ! Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua pembaca blog ka…

Kebosanan di Malam Raya !

Assalamualaikum !! selamat hari raya aidiladha !! buat semua pembaca…

Hari Arafah : 9 Zulhijjah

Assalamualaikum hari ini di bumi mesir telah masuk 9 zulhijjah bersamaa …

Mesir Raya Hari Sabtu !

Assalamualaikum , kejapnya masa berlalu . beberapa hari lgi dah nak …

Minyak Naik !!! Rakyat Malaysia Macam mana ??

Assalamualaikum , minyak naik lagi ?? ya, baru tadi di umukan bahawa harga …

Load More That is All