Kuat Demam !


Assalamualaikum .

alhamdulillah, hari ni dapat gak aku update entri kan di samping nikmat kesihatan yg Allah berikan utk kita semua.

kuat demam .

ubai ni nak cite pasala apa lak kali ni kan .

hahaha

sejak dua 3 menjak ni, kerap sgt aku demam . tak tahu la sebab apa .

selsema, bersin dan hingus .. hahaha..gelikan bila korang baca ..

aku rasa sebab kat mesir ni sedang berlaku perubahan musim ke musim sejuk .

aku lak bila nak ubah musim je kan.. mesti demam .

dia macam nk habaq yg musim baru nak mai dah.

tak kira la musim sejuk ke musim bunga tau pun musim panas.

aku mesti demam dulu. 

utk pengetahuan korang bukan aku sorang.. ada juga yg type mcm aku ni akan rasa demam .

cuma demam sikit atau teruk je tu yg membezakan .

tgk type ni pun tgh selsema. doakan aku sihat k ^^

kelas dah start, susun semula jadual dan mula study ^^

korang selalu demam sbb apa eh ?? jom kongsi ..

sekian .

p/s : like page aku tauu ---->

Related Posts

There is no other posts in this category.
Previous Post Next Post