Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 4 (3.11.2019). Malam ini akan bersiaran rancangan realiti nyanyian iaitu gegar vaganza 6. Dah masuk minggu keempat dah rupanya. kejap jer kan masa berlalu.

Baik. Minggu lepas, Ameer Sofarz tersingkir setelah 3 minggu beraksi dan pasti malam ini akan ada penyingkiran yang akan berlaku. Siapa pula yang akan tersingkir minggu ini? jom kita saksikan.

Kita recap balik top 3 persembahan minggu lepas. Juara minggu lepas adalah Naqiu diikuti di tempat kedua dengan Jatt Ali dan yang terakhir di tempat ketiga kita ada Wann.

Kedudukan ini memang berubah sama sekali dari minggu ke tiga. Komen juri pada minggu lepas pun ada yang deep juga tau. hehe

Adakah Naqiu akan mengekalkan kedudukannya di tempat pertama minggu ini? Atau ada peserta lain yang akan memintas naqiu?

Jom sama-sama kita saksikan.

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 4 (3.11.2019)


saingan makin sengit. kita juga sukar meramal apa yang akan berlaku nanti.

Dah baca? : Sham Visa terima 1000 mesej setiap hari di Instagram

Mereka telah memberikan yang terbaik dalam persembahan minggu lepas. Agak-agak diorang boleh masuk top 3 lagi kah malam ni?

Tarikh : 3 November 2019
Masa : 9 pm

Kalau nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 , boleh layan dekat bawah ni ya.

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 4 (3.11.2019)





p/s : link dah update, tekan f5/ refresh sampai live video muncul ya!

Jom join group >> Kaki Hiburan LIVE << untuk live streaming.

[Dah baca?] Markah dan Kedudukan Peserta GV 2019 Minggu 4 (klik untuk baca)

Kalau korang tak ada astro, boleh layan dekat sini jer ya.

Senarai Lagu Gegar Vaganza Minggu 4


  1. Nabil dan Jihan - Sembunyi( Misha Omar)
  2. Naqiu duet Siti Nordiana - Gurauan berkasih ( Spin dan Siti Nordiana)
  3. Jattt duet Ayai Ilusi - Debunga Wangi (lefthanded)
  4. Wann duet Aris ariwatan - Engkau Laksana Bulan.
  5. Nurfatima duet liza Hanim - Anggapanmu (Ziana Zain)
  6. Hady Mirza duet Siti Sarah - Kisahku inginkan ( Tokti + Judika)
  7. One Nation Emcess Duet Azharina - Layar Impian (Ella)
  8. Roy duet Amelina- Yang tersayang
  9. Noorshila Amin duet Syamel - Aku Cinta ( Syamel dan Ernie)
  10. Kool duet Farawahida- Siapa dia Sebelum Aku
  11. Feeza duet Hafiz Shuib - Bagaikan Sakti
  12. Sham Visa duet Marsha - My Heart ( Acha dan Irwansyah)

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 4 (3.11.2019)



Tak sabar nak tengok siapa yang akan jadi juara minggu ke 4 ni kan. Semoga berjaya buat kesemua para peserta yang bertanding pada musim ini dan pada minggu ini.

Korang yang nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 malam ni, boleh tengok dekat sini tau. Kami akan kemaskini link live sebelum persembahan bermula.

Selalunya dalam pukul 8 malam macam tu. Korang standby siap-siap tau, nanti kalau lambat takut tak leh tengok pulak. hehe

Jom kongsikan entri live Streaming gegar vaganza 2019  ini dengan rakan-rakan anda yang lain.

baca juga : Markah keseluruhan peserta minggu 3 .

Post a Comment

Previous Post Next Post