Konsert Gegar Vaganza 2019 Minggu 3 Full. Hai korang, hari ni aku nak kongsi kan dengan korang full video konsert gegar vaganza minggu 3 ni. Mungkin ada yang tak tengok lagi kan.

Kalau terlepas, boleh layan dekat bawah ni ya.

Tarikh : 27.10.2019
Masa : 9pm

Sedikit recap untuk anda, peserta yang tersingkir minggu ini adalah Ameer Sofarz. Manakala juara minggu ketiga kita adalah Naqiu.

[dah baca ? ] Senarai lagu minggu 4 gv 2019.

Konsert Gegar Vaganza 2019 Minggu 3 Full


Dia mengekalkan kejuaraan untuk dua musim berturut-turut.

Konsert Gegar Vaganza 2019 Minggu 3 Full





Jangan lupa saksikan konsert minggu 4 yang akan berlangsung pada hari ahad ini.

Kalau nak tengok live streaming, boleh tonton di blog ni ya.

Kami selalu update live dekat sini.

Selamat menonton

1 Comments

  1. ala tak dapat tonton..TV menonton Etuza tertidur lah..hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post