GAMBAR DAN HARGA IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS DI MALAYSIA !

GAMBAR DAN HARGA IPHONE 7 & IPHONE 7S DI MALAYSIA ! | Baru-baru ini berita mengenai penggantungan jualan Samsung Note 7 memberi tamparan hebat buat Syarikat Samsung . Hari ini , Derita syarikat samsung di tambah dengan pelancaran iphone 7 dan iphone 7s . Hari Pelancaran Iphone 7 dan Iphone 7 plus di jalankan awal pagi tadi waktu tempatan . Kelihatan model iphone ini lebih elegent dan lebih menarik . Gambar dan Harga Iphone 7 dan 7 plus di Malaysia  adalah seperti berikut .


 GAMBAR DAN HARGA IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS DI MALAYSIA !


HARGA IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS DI MALAYSIA !

Harga iphone 7 : $649 = RM 2626
Harga Iphone 7 Plus : $ 769 = RM 3111 .

Harga iphone 7 dan harga iphone 7 plus di malaysia agak murah sedikit berbanding harga iphone 6 sebelum ini . kejutan yang di bawa oleh pihak iphone apabila membekalkan iphone 7 plus bersama dengan dua camera . camera belakang iphone ada dua ? . Aku tak pasti siapa tiru sapa, sebenarnya Huawei P9 lebih awal mengeluarkan telefon bimbit yang mempunyai 2 camera di belakang di samping camera selfie.


Baca juga : Kenapa Huawei Jenama Paling laris !

GAMBAR IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS ! (GAMBAR SUMBER FB DAN GOOGLE ) GAMBAR DAN HARGA IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS DI MALAYSIA !

 GAMBAR DAN HARGA IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS DI MALAYSIA !


Pasti tak rmaai yang perasan mengenai perbezaan model iphone yang pernah di keluarkan ,. Jadi korang boleh baca perbezaan model-model iphone berdasarkan gambar di bawah . Iphone melalui prosese evolusi dalam mengeluarkan produk dan model terkini mereka . GAMBAR DAN HARGA IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS DI MALAYSIA !


Adakah pengguna akan lari dari samsung dan membeli iphone selepas ini ? Menarik dan cantik dan meletop ! model Iphone 7 dan Iphone 7 plus juga mempunyai ciri kalis air seperti model samsung note 7 . Jadi ia menjadi kelebihan buat pengguna apabila menggunakannya di tempat yang basah dan mempunyai air. Apa pendapat korang mengenai model baru iphone 7 dan iphone 7 plus ini. ada rasa nak beli ke tidak ? jom komen di bawah .

Sekian .

Related Posts

3/Post a Comment/Comments

 1. menarik..boleh tahan jugak Iphone 7 ni

  ReplyDelete
 2. agak2 berbaloi x kalau beli secara installment or pakai pakej dari telco telco yang ada tu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. rsanya tak da beza..cumanya kita terikat dgn syarikat telco sbb kena langgan dia punya pakej tu je..

   Delete

Post a Comment

Previous Post Next Post