GAMBAR DAN HARGA IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS DI MALAYSIA !

GAMBAR DAN HARGA IPHONE 7 & IPHONE 7S DI MALAYSIA ! | Baru-baru ini berita mengenai penggantungan jualan Samsung Note 7 memberi tamparan hebat buat Syarikat Samsung . Hari ini , Derita syarikat samsung di tambah dengan pelancaran iphone 7 dan iphone 7s . Hari Pelancaran Iphone 7 dan Iphone 7 plus di jalankan awal pagi tadi waktu tempatan . Kelihatan model iphone ini lebih elegent dan lebih menarik . Gambar dan Harga Iphone 7 dan 7 plus di Malaysia  adalah seperti berikut .


 GAMBAR DAN HARGA IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS DI MALAYSIA !


HARGA IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS DI MALAYSIA !

Harga iphone 7 : $649 = RM 2626
Harga Iphone 7 Plus : $ 769 = RM 3111 .

Harga iphone 7 dan harga iphone 7 plus di malaysia agak murah sedikit berbanding harga iphone 6 sebelum ini . kejutan yang di bawa oleh pihak iphone apabila membekalkan iphone 7 plus bersama dengan dua camera . camera belakang iphone ada dua ? . Aku tak pasti siapa tiru sapa, sebenarnya Huawei P9 lebih awal mengeluarkan telefon bimbit yang mempunyai 2 camera di belakang di samping camera selfie.


Baca juga : Kenapa Huawei Jenama Paling laris !

GAMBAR IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS ! (GAMBAR SUMBER FB DAN GOOGLE ) GAMBAR DAN HARGA IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS DI MALAYSIA !

 GAMBAR DAN HARGA IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS DI MALAYSIA !


Pasti tak rmaai yang perasan mengenai perbezaan model iphone yang pernah di keluarkan ,. Jadi korang boleh baca perbezaan model-model iphone berdasarkan gambar di bawah . Iphone melalui prosese evolusi dalam mengeluarkan produk dan model terkini mereka . GAMBAR DAN HARGA IPHONE 7 DAN IPHONE 7 PLUS DI MALAYSIA !


Adakah pengguna akan lari dari samsung dan membeli iphone selepas ini ? Menarik dan cantik dan meletop ! model Iphone 7 dan Iphone 7 plus juga mempunyai ciri kalis air seperti model samsung note 7 . Jadi ia menjadi kelebihan buat pengguna apabila menggunakannya di tempat yang basah dan mempunyai air. Apa pendapat korang mengenai model baru iphone 7 dan iphone 7 plus ini. ada rasa nak beli ke tidak ? jom komen di bawah .

Sekian .

3 Comments

Previous Post Next Post