Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 5 (10.11.2019). Malam ini akan bersiaran rancangan realiti nyanyian iaitu gegar vaganza 6. Dah masuk minggu kelima sudah rupanya. Kejap sangat masa berlalu.

Baik. Minggu lepas, Kumpulan Kool tersingkir setelah 4 minggu beraksi dan pastinya malam ini akan ada penyingkiran yang akan berlaku. Siapa pula yang akan tersingkir minggu ini? jom kita saksikan.

Kita recap balik top 3 persembahan minggu lepas. Juara minggu lepas adalah Jatt Ali diikuti di tempat kedua dengan Nurfatima dan yang terakhir di tempat ketiga kita ada Roy.

Kedudukan ini memang berubah sama sekali dari minggu ke tiga. Komen juri pada minggu lepas pun ada yang deep juga tau. hehe

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 5 (10.11.2019)

Adakah Jatt Ali akan mengekalkan kedudukannya di tempat pertama minggu ini? Atau Naqiu akan buat comeback pada minggu ke lima ini? atauada peserta lain yang akan memintas Jatt hari ini?

Jom sama-sama kita saksikan.

saingan makin sengit. kita juga sukar meramal apa yang akan berlaku nanti.

Dah baca? : Naqiu Menangis selepas konsert minggu ke 4?

Mereka telah memberikan yang terbaik dalam persembahan minggu lepas. Agak-agak diorang boleh masuk top 3 lagi kah malam ni?



Tarikh : 10 November 2019
Masa : 9 pm

Kalau nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 , boleh layan dekat bawah ni ya.

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 5 (10.11.2019)

👇👇



p/s : link dah update, tekan f5/ refresh sampai live video muncul ya!

Jom join group >> Kaki Hiburan LIVE << untuk live streaming.

[Dah baca?] Markah dan Kedudukan Peserta GV 2019 Minggu 4 (klik untuk baca)

Kalau korang tak ada astro, boleh layan dekat sini jer ya.

Senarai Lagu Gegar Vaganza Minggu 5


  1. Tema- Curhat (Curahan Hati).


    • Nabil dan Jihan - Cinderella ( Fazura dan Fattah Amin).
    • Jatt Ali - Benci Bilang Cinta( Radja).
    • NurFatima - Can't Fight The MoonLight.
    • Roy - Crazy Little thing Called Love .
    • Hady Mirza - Luluh (Khai Bahar).
    • One Nation Emcess - Makhluk Tuhan Paling Seksi.
    • Sham - Terima Kasih Cinta ( Afgan).
    • Naqiu -  Diambang Wati (WIngs).
    • Wann - Kali Terakhirku Melihat Wajahmu.
    • Feeza - Jutaan Purnama ( Alyah ).
    • Noorshila Amin - Semakin (Siti Sarah).

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 5



Tak sabar nak tengok siapa yang akan jadi juara minggu ke 5 ni kan. Semoga berjaya buat kesemua para peserta yang bertanding pada musim ini dan pada minggu ini.

Korang yang nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 malam ni, boleh tengok dekat sini tau. Kami akan kemaskini link live sebelum persembahan bermula.

Selalunya dalam pukul 8 malam macam tu. Korang standby siap-siap tau, nanti kalau lambat takut tak leh tengok pulak. hehe

Jom kongsikan entri live Streaming gegar vaganza 2019  ini dengan rakan-rakan anda yang lain.

baca juga : Markah keseluruhan peserta minggu 3 .

Post a Comment

Previous Post Next Post