Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Gegar Vaganza 2018 Minggu 5 (28.10.2018). Kami akan kongsikan dengan anda live streaming persembahan peserta gegar vaganza untuk minggu kelima ini. Bagi yang nak tengok, boleh tonton di bawah. Ini senarai lagu minggu ke 5 untuk rujukan anda.

Bagi yang tak sempat tengok persembahan minggu lepas, boleh layan konsert gegar vaganza minggu 4 dulu sebelum tengok minggu ini punya.

RECAP MINGGU KE 4 GEGAR VAGANZA.

Secara keseluruhannya peserta telah berikan yang terbaik dalam persembahan minggu ke 4. Cumanya rezeki tidak menyebelahi Shafie Rio yang terpaksa meninggalkan pentas GV.

Siapa juara minggu lepas ?

Gegar Vaganza 2018 Minggu 5


Beliau adalah Noryn Aziz ! memang ramai yang puas hati dengan pesembahan dia. Kalau anda tengok balik, memang meremang dengar suara dia menyanyi.


Aku rasa, dia pun salah satu peserta yang mampu ke final nanti.

ehh.. macam awal sangat lak. hehe

INFO GEGAR VAGANZA 2018 MINGGU 5

Tarikh : 28.10.2018
Masa : 9 Malam

Aku tahu anda dah tak sabar nak tengok live kan.
Jom aku kongsikan dekat bawah ini.

LIVE STREAMING GEGAR VAGANZA 2018 MINGGU 5 


Tonton di sini 👉





FB LIVE




Jom like page kami >> Kata Ubaid << untuk info dan live streaming GV malam ini .

Update : Kedudukan Peserta Gegar Vaganza minggu 5
Zamani dapat 0% ! 😭😭

tolong sharekan link blog ni dekat FB korang tau.
Boleh tengok ramai-ramai kan.

Aku harap sangat penyanyi kegemaran aku tak terkeluar minggu ni. hehe
Korang macam mana pulak ?

jom komen dekat bawah.

Baiklah, kita jumpa malam ni tau !

Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment