Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Gegar Vaganza 2018 Minggu 4 [21.10.2018]. Malam ini seperti biasa akan ditayangkan konsert GV 2018 yang telah memasuki minggu ke 4. Cepat sungguh masa berlalu kan.

Konsert gegar vaganza kali ini telah membuka ruang untuk beberapa artis untuk menceburi dunia populariti terkini seterusnya mengembalikan populariti mereka.

Gegar Vaganza 2018 Minggu 4



Untuk minggu keempat ini, peserta yang mana pula akan disingirkan ?

tak sabar nak tahu kan. harap-haraplah peserta kegemaran admin tak tersingkir.. hehe

INFO GV 2018 MINGGU 4


Tarikh : 21.10.2018
Masa : 9 Malam


Sedikit recap mengenai pesembahan minggu 3 para peserta, di kedudukan pertama dihuni oleh Amelina dan diikuti dengan Farahwahida dan kemudiannya adalah Norynn Aziz. Mereka memberikan persembahan yang memukau pada minggu lepas.

Untuk kedudukan 3 kebawah terdiri dari Elite ( teringkir ), diikuti dengan Billy Zulkarnain dan juga Forteen. Mereka berada di kedudukan yang bahaya dan berkemungkinan disingkirkan malam ini.

Tak sabar nak tengok persembahan mereka di minggu keempat ni kan. jom kita tengok dekat bawah ni.

Live streaming Gegar vaganza 2018 - Minggu 4 

Tonton di sini :-




Jom like page kami sekarang >> Kata Ubaid << link live streaming !!

Update : anda boleh baca Kedudukan Rasmi Para Peserta selepas persembahan Minggu ke 4 ini.

Tugasan minggu ni, para peserta akan diberi rakan duet ! mesti gempak gila minggu ni kan. hehe
Senarai lagu pun best.. agak-agak, para peserta mampu tak buat yang terbaik hari ni..

risau lak.. hehe

Silakan untuk kongsi link live streaming ini dengan rakan-rakan anda yang lain. Makin ramai yang tengok , makin seronok kan.

Jom komen dibawah

Comments
1 Comments

1 comments:

avatar

malam ni pasti gempak..apapun Etuza ke majlis ilmu ceramah agama di desa

Click to comment