Type something and hit enter

author photo
By On
Senarai Pelakon ' Drama Halalkan Hati Yang Ku Curi ' ( TV3 ). Hai korang ! Hari ni aku nak kongsikan mengenai drama yang diarahkan oleh Hashim rejab yang bertajuk ' halalkan hati yang ku curi'. Dibintangi oleh Farah Nabilah, Aliff Aziz, Shah Iskandar dan Mimi Lana. Untuk pengetahuan korang, drama ini merupakan drama baru yang menggantikan drama cinta fatamorgana yang dah habis tayang kesemua episod mereka. jadi sejak 23 Mei yang lepas, drama ini yang ambil slot drama di TV 3.

Senarai Pelakon Drama Halalkan Hati Yang Ku Curi ( TV3 )

Info Berkairan Drama Ini...


Jumlah Keseluruhan Episod : 27 episod
Tarikh Tayangan : 23 Mei 2018
Waktu Tayangan : Isnin-Jumaat, 7.00 malam
Saluran Tayangan : TV3

Jom like page kami >> Kataubaid << untuk koleksi info menarik,live streaming dan info drama terkini !!
Pelakon

Barisan PELAKON drama halalkan hati yang ku curi yang lain ini terdiri daripada

Pelakon
Aliff Aziz
Farah Nabilah          
Normah Damanhuri
Jasmin Hamid
Azri Iskandar
Anne Abdullah


Kalau tak silap aku, ini pertama kali Farah Nabilah digandingkan dengan Aliff Aziz dalam satu drama kan. ke aku salah? hehe lupa dah sebab lama tak layan drama kan. 

lagi satu..
drama ini juga diadaptasi dari novel terkenal karya Mia Kiff. 

Mesti jalan cerita drama ni best. rasa nak beli novel ni kan.

OST


Penyanyi : Siti Sarah
Lagu : Semakin 

GAMBAR PELAKON 


 Pelakon Drama Halalkan Hati Yang Ku Curi


Pelakon Halalkan Hati Yang Ku Curi

Kacak dan cantik pelakon halalkan hati yang ku curi ni kan. tak sabar nak layan sampai habis. korang layan ke tidak ? hehe


Jom komen dibawah

Comments
0 Comments

Click to comment