Live The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 8 Full

 The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 8 Full. Malam ini akan bermula konsert ke lapan the masked singer malaysia 2023. Seramai 7 orang peserta bakal bertanding dalam minggu ini. Siapakah peserta yang akan kantoi dan perlu membuka topeng muka? Sama-sama kita nantikan. Berikut merupakan Live Streaming The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 8 Full  untuk tontonan anda.  .


Live The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 8 Full


Aku rasa setiap tahun, mesti ramai yang tunggu rancangan ni kan. Pengacara rancangan ini masih dikekalkan iaitu Dato Ac Mizal bersama dengan barisan juri-juri yang dipilih mengikut bidang masing-masing. Kalau korang nak tahu senarai peserta, korang boleh baca senarai peserta the masked singer malaysia yang telah dikemaskini ini ya.


Tarikh : 4.2.2024
Masa: 9 pm


Live Streaming The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu  Full 

Anda boleh tonton di bawah ini. 👇👇

PASTIKAN ANDA Subscribe channel ni 👉👉

FULL VIDEO 👇👇Ramai tengok full live dekat link 2 - FULL KONSERT The Masked Singer Malaysia 2023p/s : tekan f5/ refresh sampai live muncul ya/

Anda Fans Gegar Vaganza? Jom Join group fb >> Gegar Vaganza Fans << untuk live streaming.

Identiti Yang Sudah terkantoi.


Setakat minggu ke 8 ini, sudah ada enam identiti yang didedahkan. Siapa pula bakal terkantoi di minggu ke lapan malam ini? 


Minggu 1- Soo Winci ( Kak CAT)

Minggu 2 - Cili Padi (Amyra Rosli, Irfan Haris)

Minggu 3 - Rashidi Ishak ( Putera Katak) 

Minggu 4 - Daiyan Trisha (Ikan Emas)

Minggu 5 - Amelina (Pom Pom Kin)

Minggu 6 - Azan Ruffedge (Abang Jagung)

Minggu 7 - Noki K-Clique ( Bawang Putih)


Tak sabar nak tengok aksi para peserta minggu ni.  Siapa yang akan dinobatkan sebagai Juara TMSMY 4 ? Setiap minggu pasti akan ada naik dan turun, jadi tak dapat teka siapa yang akan menang.  Jom sama-sama kita saksikan.

Selamat menonton.


Previous Post Next Post