Senarai Pelakon dan Sinopsis Drama Iktibar

Senarai Pelakon dan Sinopsis Drama Iktibar. Untuk pengetahuan semua, Drama iktibar ini akan mengambil alih tempat cerekarama sepanjang bulan ramadhan ini. Setiap minggu akan ada drama-drama yang penuh dengan pengajaran akan ditayangkan di Slot ini.

Senarai Pelakon Drama Iktibar.


Setiap minggu akan ada pelakon yang berbeza memandangkan setiap minggu akan ada jalan cerita yang lain. Berikut ada senarai pelakon secara keseluruhan yang akan membintangi slot ini.


Senarai Pelakon dan Sinopsis Drama Iktibar


Nabila Huda, Nasha Aziz, Nazim Othman, Hisyam Hamid, Syazuwan Hassan, Fouziah Gous, Azrel Ismail, Nadia Brian, Nina Iskandar dan Anis Al-Idrus.

Firdaus Ghufran, Oktovia Manrose, Amar Ashraf, Wan Sharmila, Fahrin Ahmad, Izzy Reef, Taufiq Hanafi, Adam Shah, Reza Hasbi, Sherie Merlis, Raffael Lee, Azlan Mokhtar, Qistina Raisah, Adiba Yunus dan Afzan A.Rahman.

Senarai Episod


Banduan Muda
Taubat Seorangs Samseng
Maafkan Ibu Anak Ku
Korban Cinta
Mesej Dari Penjara
Keldai Dadah
Kaki Trend

Info Drama

Bilangan Episod : 13 episod Tarikh Mula Tayangan : 4 Mei 2019
Waktu Mula Tayangan : Sabtu, 9:00 malam

Sinopsis 


Episod 1 - Azrul, bekerja sebagai cikgu di sekolah integriti dalam penjara untuk calon pelajar yang bakal menduduki peperiksaan SPM. Di sana, Azrul mendekati ROY, yang sering dilihat berseorangan dan muram.

Senarai Pelakon dan Sinopsis Drama Iktibar

Kalau anda terlepas episod ini, anda boleh layan dibawah ya.kredit video : TV3 Malaysia.

p/s : sediakan tisu siap-siap tau. hehehe

Episod 2 - akan dikemaskini kemudian.

Dalam bualan puasa nanti, kita boleh lah ambil pengajaran dari cerita-cerita yang ditayangkan di samping menambah amal ibadah kita dalam bulan yang mulia ini.

Selamat menonton.

Previous Post Next Post