BIODATA OCTAVIA MANROSE PELAKON DRAMA UMAIRAH !

Advertisemen

BIODATA OCTAVIA MANROSE PELAKON DRAMA UMAIRAH ! | Pelakon baru yang membintangi drama umairah yang di tayangkan di tv 3 ini semakin meningkat naik . mesti ramai yang bertanya mengenai watak Sabrina dalam drama Umairah kan. Octavia lah yang melakonkan watak sabrina di dalam drama Umairah . Jom berkenalan dengan Octavia . Berikut merupakan BIODATA OCTAVIA MANROSE PELAKON DRAMA UMAIRAH !




BIODATA OCTAVIA MANROSE PELAKON DRAMA UMAIRAH !



BIODATA OCTAVIA MANROSE PELAKON DRAMA UMAIRAH !

Nama penuh : Wan Shamira Puteri Octavia
Nama komersial : Octavia Manrose
Umur : 25 tahun (2016)
Status : Berkahwin


First time aku tengok octavia ni berlakon adalah dalam drama Umairah . okaylah lakonan dia sebab dia pun masih baru kan . selepas korang baca BIODATA OCTAVIA MANROSE PELAKON DRAMA UMAIRAH , apa pendapat korang mengenai lakonan dia ?

Sekian.

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments