Cerekarama Wish List Raya TV3. Malam Sabtu ini akan ditayangkan sebuah cerekarama bertajuk Wish List Raya. Cerita ini pernah ditayangkan sebelum ini di Tv 9 dan kali ini diulang tayang di Tv3 pula. Pasti ramai yang belum tengok lagi kan.

Antara pelakon utama cerita ini adalah mimi lana dan Donna Muslim. Bagi anda yang belum tengok telefilem ini, Anda boleh tonton di bawah ini ya. Kami kongsikan video penuh cerita ini.

Cerekarama Wish List Raya TV3

WAKTU SIARAN : Jumaat, 15 Jun 2018, 6:00 petang
SIARAN TV : TV9 (Istimewa Syawal)
SKRIP : Rehal Nuharis
PENGARAH : Jamal Khan
TERBITAN : Dear Creative Media Sdn Bhd
PELAKON : Mimi Lana, Donna Muslim, Esma Danial, Raja Azura, Daniel Fong, Emily Lim

SINOPSIS Cerekarama WISH LIST RAYA


Setiap kali raya, Aiman akan cuba menyempurnakan semua permintaan ibu bapanya. Aiman bercadang untuk menghantar ibu bapanya menunaikan Umrah pada Syawal nanti. Belum apa-apa jadi, ibubapanya menghebohkan kepada satu kampung! Kebetulan, Aiman pula mempunyai konflik mencari agensi ke Tanah Suci. Dia takut ibu bapanya akan malu, namun ibu bapa Aiman redha.

Cerekarama Wish List Raya TV3

Minggu lepas, cerekarama yang ditayangkan adalah cerekarama Misteri Wan Peah Balik Raya. Kalau korang nak tengok episod penuh, boleh tonton di sini (klik).

Wish List Raya Full Episod.


Macam kami bagitahu tadi, jika anda belum tengok lagi cerita ini, anda boleh tonton full video di sini.



Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Amacam, best tak jalan cerita cerekarama ni? Bagi aku, boleh lah. hahaha.

Jangan lupa kongsikan full video untuk cerikarama ini di facebook korang ya.

Terima Kasih.

Post a Comment

Previous Post Next Post