Cerekarama Realiti Ramadan Mike TV3

Cerekarama Realiti Ramadan Mike TV3. Nantikan tayangan telefilem Realiti Ramadan Mike yang dibintangi oleh Josiah Hogan, Sara Ali, dan Rayyan Dino. Diarahkan oleh Nizam Zakaria. telefilem ini telah ditayangkan di ntv7 pada Ahad, 3 JUN 2018 pukul 8:30 malam.

Tapi ia akan ditayang semula pada 16 Mei 2020 di tv 3 pula. Bagi yang nak tengok episod penuh, boleh tonton di bawah ini.

Tayangan Pertama : Ahad, 3 Jun 2018, 8:30 malam (ntv7 )
Tayangan Kedua : Sabtu, 16 Mei 2020, 9 malam (TV3)

Cerekarama Realiti Ramadan Mike TV3
Senarai Pelakon : Josiah Hogan, Sara Ali, Rayyan Dino, Sharmaine Farouk, Syafnida Shuhaimi, Derrick Yifan

Minggu lepas, kita tengok cerekarama Bisu yang berjaya meruntun hati penonton. adakah cerekarama ini juga akan memberi impak kepada penonton?

Jom kita saksikan.

Tonton juga : Cerekarama Tragedi Balik Kampung (klik).

SINOPSIS REALITI RAMADAN MIKE


Kekayaan menyebabkan Halim menjadi seorang yang tamak dan egois. Sikap yang sering menderma hanya untuk mendapatkan ‘status’.


Realiti Ramadan Mike TV3


Sampai satu ketika, dia menghidap penyakit buah pinggang namun dia masih tidak gentar kerana dia tahu kuasa duit mampu mengubah nasibnya dengan melakukan transplan organ baru dan penderma yang paling sesuai ialah anaknya sendiri.

Amacam best tak? bagi admin cerita ni ada pengajaran dia yang tersindiri. Jangan sombong dan sentiasa buat benda baik dengan ikhlas dan bukan untuk menunjuk-nunjuk.

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

 Realiti Ramadan Mike

Selamat menonton!

Tak sabar nak tengok cerekarama minggu depan pula. hehe.

Previous Post Next Post