Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 10 (15.12.2019). Malam ini akan bersiaran rancangan realiti nyanyian iaitu gegar vaganza 6. Dah masuk minggu kesepuluh sudah rupanya. Kejap sangat masa berlalu. Minggu depan kita akan masuk ke pentas final dah.

Baik. Minggu lepas, tiada peserta tersingkir dan pastinya malam ini akan ada penyingkiran yang akan berlaku. Siapa pula yang akan tersingkir minggu ini? jom kita saksikan.

Kita recap balik top 3 persembahan minggu lepas. Juara minggu lepas adalah ONE NATION EMCESS diikuti di tempat kedua dengan HADY MIRZA dan yang terakhir di tempat ketiga kita ada NAQIU.

Kedudukan ini memang berubah sama sekali dari minggu ke tujuh. Komen juri pada minggu lepas pun ada yang deep dan lebih straight to the point juga tau. hehe.


Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 10 (15.12.2019)


Persembahan One Nation Emcees pada minggu lepas memang baik, persembahan Hady juga best dan menarik perhatian. Persoalannya mampukah Hady merampas kembali kedudukan tempat pertama pada minggu ini?

Jom sama-sama kita saksikan.

Saingan makin sengit. kita juga sukar meramal apa yang akan berlaku nanti.

Dah baca? : Sham-Naqiu Perjelas Spekulasi Hubungan Sejenis.

Mereka telah memberikan yang terbaik dalam persembahan minggu lepas. Agak-agak diorang boleh masuk top 3 lagi kah malam ni?


Tarikh : 15 Disember 2019
Masa : 9 pm

Kalau nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 , boleh layan dekat bawah ni ya.

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 10 (15.12.2019)

Kalau korang tak ada astro, boleh layan dekat sini jer ya.

👇👇



p/s : link dah update, tekan f5/ refresh sampai live video muncul ya!

Jom join group >> Kaki Hiburan LIVE << untuk live streaming.

[Dah baca?] Markah dan Kedudukan Peserta GV 2019 Minggu 10. (klik untuk baca)


Senarai Lagu Gegar Vaganza Minggu 10



  • Tema : Fabalous
    • Nabil dan Jihan - Sha Na Na & Lagi Syantik (Duet Amy Mastura).
    • One Nation Emcess - Drama Band & Seribu Tahun (Duet Lan Solo ) .
    • Hady Mirza - All My Love & Takdir Tercipta (Duet Dia Fadila).
    • Naqiu - Always & Hanya Namamu (Duet Azmi Saat).
    • Jatt Ali - Kumiliki Bayangmu & Zakia (Duet Zur Eda).
    • Nur Fatima - Kau Pergi Tanpa Pesan & Kali Pertama (Duet Noryn Aziz).
    • Noorshila Amin - Dialah Di Hati & Kerna Terpaksa (Duet Ifa Raziah).
    • Sham Visa - Permata (Untuk Isteriku) & Usang (Duet Sani dan Usop Konpratasa).
    • Wann - Ku Gembira di Sampingmu & Dua Insan (Duet Zarul Umbrella).

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 10 (15.12.2019)


Tak sabar nak tengok siapa yang akan jadi juara minggu kesepuluh ni kan. Semoga berjaya buat kesemua para peserta yang bertanding pada musim ini dan pada minggu ini.

Korang yang nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 malam ni, boleh tengok dekat sini tau. Kami akan kemaskini link live sebelum persembahan bermula.

Selalunya dalam pukul 8 malam macam tu. Korang standby siap-siap tau, nanti kalau lambat takut tak leh tengok pulak. hehe

Siapakah yang akan tersingkir di minggu ke 9 ini? Tak sabar pula nak tahu kan. hehe kita tunggu malam ni ya.

Jom kongsikan entri live Streaming gegar vaganza 2019  ini dengan rakan-rakan anda yang lain.



Post a Comment

Previous Post Next Post