Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 9 (8.12.2019). Malam ini akan bersiaran rancangan realiti nyanyian iaitu gegar vaganza 6. Dah masuk minggu kesembilan sudah rupanya. Kejap sangat masa berlalu. lagi berapa minggu kita akan masuk ke pentas final dah.

Baik. Minggu lepas, Roy tersingkir dan pastinya malam ini juga akan ada penyingkiran yang akan berlaku. Siapa pula yang akan tersingkir minggu ini? jom kita saksikan.

Kita recap balik top 3 persembahan minggu lepas. Juara minggu lepas adalah Naqiu diikuti di tempat kedua dengan Jatt Ali dan yang terakhir di tempat ketiga kita ada Hady Mirza.

Kedudukan ini memang berubah sama sekali dari minggu ke tujuh. Komen juri pada minggu lepas pun ada yang deep dan lebih straight to the point juga tau. hehe.


Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 9 (8.12.2019)

Persembahan Hady Mirza pada minggu lepas memang baik, tapi Naqiu lebih best dan menarik perhatian. Persoalannya mampukah Hady merampas kembali kedudukan tempat pertama pada minggu ini?

Jom sama-sama kita saksikan.

Saingan makin sengit. kita juga sukar meramal apa yang akan berlaku nanti.

Dah baca? : Roy Luah Perasaan Selepas Tersingkir Pada Minggu ketujuh.

Mereka telah memberikan yang terbaik dalam persembahan minggu lepas. Agak-agak diorang boleh masuk top 3 lagi kah malam ni?


Tarikh : 8 Disember 2019
Masa : 9 pm

Kalau nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 , boleh layan dekat bawah ni ya.

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 9 (8.12.2019)

Kalau korang tak ada astro, boleh layan dekat sini jer ya.

👇👇



p/s : link dah update, tekan f5/ refresh sampai live video muncul ya!

Jom join group >> Kaki Hiburan LIVE << untuk live streaming.

[Dah baca?] Markah dan Kedudukan Peserta GV 2019 Minggu 8. (klik untuk baca)


Senarai Lagu Gegar Vaganza Minggu 9



  • Tema : Lagu Komposer terhebat dulu dan Sekarang.
    • Nabil dan Jihan- Lagi Syantik.
    • Naqiu - Tintin (Norhaniza Idris)
    • Jatt Ali - Mimpi Laila ( Yassin)
    • Hady Mirza - Taman Rashidah Utama.
    • One Nation Emcess - Hati Emas ( Dato M Nasir)
    • Wann - Hitam Putih Kehidupan.
    • Noorshila Amin - Ahai Usahlah
    • Sham Visa - Dari Sinar Mata.
    • Nur Fatima - Jangan Lafazkan.

Zarul dalam gegar vaganza





Tak sabar nak tengok siapa yang akan jadi juara minggu kesembilan ni kan. Semoga berjaya buat kesemua para peserta yang bertanding pada musim ini dan pada minggu ini.

Korang yang nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 malam ni, boleh tengok dekat sini tau. Kami akan kemaskini link live sebelum persembahan bermula.

Selalunya dalam pukul 8 malam macam tu. Korang standby siap-siap tau, nanti kalau lambat takut tak leh tengok pulak. hehe

Siapakah yang akan tersingkir di minggu ke 9 ini? Tak sabar pula nak tahu kan. hehe kita tunggu malam ni ya.

Jom kongsikan entri live Streaming gegar vaganza 2019  ini dengan rakan-rakan anda yang lain.



Post a Comment

Previous Post Next Post