Live Streaming Gegar Vaganza 2019 FINAL Minggu 11 (22.12.2019). Malam ini akan bersiaran rancangan realiti nyanyian iaitu gegar vaganza 6. Dah Final dah weh ! masuk minggu kesebelas, minggu akhir dan final gegar vaganza 2019. Kejap sangat masa berlalu. Minggu terakhir untuk kita tengok bintang-bintang ini beraksi.

Baik. Minggu lepas, dua peserta tersingkir dan hanya 6 peserta yang akan beraksi di pentas Final hari ini. Siapakah yang akan menjadi juara akhir musim ini? jom kita saksikan.

Kita recap balik top 3 persembahan minggu lepas. Juara minggu lepas adalah HADY MIRZA diikuti di tempat kedua dengan NAQIU dan yang terakhir di tempat ketiga kita ada ONE NATION EMCEES.

Kedudukan ini memang berubah sama sekali dari minggu ke tujuh. Komen juri pada minggu lepas pun ada yang deep dan lebih straight to the point juga tau. hehe.


Live Streaming Gegar Vaganza 2019 FINAL Minggu 11 (22.12.2019)




Persembahan One Nation Emcees pada minggu lepas memang baik, persembahan Hady juga best dan menarik perhatian. Persoalannya mampukah Hady menjuarai gegar vaganza 2019 ini? atau Naqiu akan menjadi juara?

Jom sama-sama kita saksikan.

Saingan makin sengit. kita juga sukar meramal apa yang akan berlaku nanti.

Dah baca? : Sham-Naqiu Perjelas Spekulasi Hubungan Sejenis.

Mereka telah memberikan yang terbaik dalam persembahan minggu lepas. Agak-agak diorang boleh masuk top 3 lagi kah malam ni?


Tarikh : 22 Disember 2019
Masa : 9 pm

Kalau nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 , boleh layan dekat bawah ni ya.

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 FINAL Minggu 11 (22.12.2019)

Kalau korang tak ada astro, boleh layan dekat sini jer ya.

👇👇





p/s : link dah update, tekan f5/ refresh sampai live video muncul ya!

Jom join group >> Kaki Hiburan LIVE << untuk live streaming.

[Dah baca?] Markah dan Kedudukan Peserta GV 2019 KONSERT FINAL. (klik untuk baca)


Senarai Lagu Gegar Vaganza Minggu 11

Lagu Battle

- Haa Tepok ( Naqiu vs Hady Mirza).
- In the End ( One Nation Emcees vs Nur Fatima ).
- Angguk Angguk Geleng Geleng Tunduk Tunduk ( Jatt Ali vs Sham Visa).


Ini Lagu Solo. 
  • Nabil dan Jihan - Pening (Nabil).
  • One Nation Emcess - Melompat Lebih Tinggi.
  • Hady Mirza - Ku Bersuara (Ernie Zakri).
  • Naqiu - Srikandi Cintaku.
  • Jatt Ali - Without You.
  • Nur Fatima - Insan (Yazid Search).
  • Sham Visa - Haruskah Diuji.

  • .
 Gegar Vaganza 2019 FINAL Minggu 11 (22.12.2019)



    Tak sabar nak tengok siapa yang akan jadi juara untuk minggu akhir  ni kan. Semoga berjaya buat kesemua para peserta yang bertanding pada musim ini dan pada minggu ini.

    Korang yang nak tengok live final gegar vaganza 2019 malam ni, boleh tengok dekat sini tau. Kami akan kemaskini link live sebelum persembahan bermula.

    Selalunya dalam pukul 8 malam macam tu. Korang standby siap-siap tau, nanti kalau lambat takut tak leh tengok pulak. hehe

    Siapakah yang akan dinobatkan sebagai juara gegar vaganza 2019? Tak sabar pula nak tahu kan. hehe kita tunggu malam ni ya.

    Jom kongsikan entri live Streaming gegar vaganza 2019 Final ini dengan rakan-rakan anda yang lain.



    1 Comments

    Post a Comment

    Previous Post Next Post