Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 6 (10.11.2019). Malam ini akan bersiaran rancangan realiti nyanyian iaitu gegar vaganza 6. Dah masuk minggu keenam sudah rupanya. Kejap sangat masa berlalu.

Baik. Minggu lepas, tiada peserta yang tersingkir setelah 5 minggu beraksi dan pastinya malam ini akan ada penyingkiran yang akan berlaku. Siapa pula yang akan tersingkir minggu ini? jom kita saksikan.

Kita recap balik top 3 persembahan minggu lepas. Juara minggu lepas adalah Naqiu diikuti di tempat kedua dengan Jatt Ali dan yang terakhir di tempat ketiga kita ada kumpulan One Nation Emces.

Kedudukan ini memang berubah sama sekali dari minggu ke tiga. Komen juri pada minggu lepas pun ada yang deep juga tau. hehe.

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 6 (17.11.2019)


Adakah minggu ini, Naqiu akan kekal di tempat pertama atau Jatt Ali akan merampas kembali posisi pertama yang terlepas pada minggu lepas? Memang tak sabar nak tengok persembahan diorang kan. hehe.

Jom sama-sama kita saksikan.

saingan makin sengit. kita juga sukar meramal apa yang akan berlaku nanti.

Dah baca? : Naqiu Menangis selepas konsert minggu ke 4?

Mereka telah memberikan yang terbaik dalam persembahan minggu lepas. Agak-agak diorang boleh masuk top 3 lagi kah malam ni?


Tarikh : 17 November 2019
Masa : 9 pm

Kalau nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 , boleh layan dekat bawah ni ya.

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 6 (17.11.2019)

👇👇



p/s : link dah update, tekan f5/ refresh sampai live video muncul ya!

Jom join group >> Kaki Hiburan LIVE << untuk live streaming.

[Dah baca?] Markah dan Kedudukan Peserta GV 2019 Minggu 6 (klik untuk baca)

Kalau korang tak ada astro, boleh layan dekat sini jer ya.

Senarai Lagu Gegar Vaganza Minggu 6


Tema- melect 

    • Nabil dan Jihan - Aku tak percaya Cinta (Liyana Jasmay).
    • Jatt Ali - Still Loving you ( Scorpion).
    • NurFatima - Enggan.
    • Roy - Sonata Musim Salju (Hazami).
    • Hady Mirza - 
    • One Nation Emcess - Gadis dan Bunga.
    • Sham - Suratan Takdir.
    • Naqiu -  Juwita (Saleem).
    • Wann - Pengemis Cinta (Ella).
    • Feeza - Terus Mencintai (Siti Nurhaliza)
    • Noorshila Amin - Kerana Pengalaman.


    Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 6 (17.11.2019)



    Tak sabar nak tengok siapa yang akan jadi juara minggu ke 6 ni kan. Semoga berjaya buat kesemua para peserta yang bertanding pada musim ini dan pada minggu ini.

    Korang yang nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 malam ni, boleh tengok dekat sini tau. Kami akan kemaskini link live sebelum persembahan bermula.

    Selalunya dalam pukul 8 malam macam tu. Korang standby siap-siap tau, nanti kalau lambat takut tak leh tengok pulak. hehe

    Jom kongsikan entri live Streaming gegar vaganza 2019  ini dengan rakan-rakan anda yang lain.



    1 Comments

    1. Whats up are using Wordpress for your blog platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and set
      up my own. Do you need any html coding knowledge
      to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

      ReplyDelete

    Post a Comment

    Previous Post Next Post