Tetamu Undangan Showcase I Can See Your Voice Malaysia 2019. Untuk pengetahuan anda, hari ahad (29.9.2019) ini kita ada showcase rancangan i can see your voice malaysia musim kedua. Dalam showcase ini penyanyi sebenar dihimpunkan kembali dalam satu pentas.

Mesti best kan. hehe Kita juga akan ada tetamu undangan dan untuk episod kali ini kita ada 4 orang tetamu tau !

Macam minggu i can see your voice yang biasa, kita ada tetamu jemputan. contohnya minggu akhir hari tu kita ada mark adam. Tugas dia mudah jer, cari penyanyi sebenar.

tapi tetamu showcase ni sapa pula yer? hehe

Tetamu Undangan Showcase I Can See Your Voice Malaysia 2019


Siapa mereka ya?

Mereka adalah Misha Omar, Andi Bernadee, Luqman Faiz dan Ara Johari. Fuhh mesti kecoh kan. hehe tak sabar pula nak tengok.

Konsepnya 4 orang tetamu ini akan mencari penyanyi sebenar. Mereka tak tahu siapa penyanyi sebenar dan penyanyi terakhir yang di pilih akan di nobatkan sebagai juara keseluruhan !

Jadi siapakah yang akan menang nanti?
Kita tunggu ahad ni yer. hehe

Post a Comment

Previous Post Next Post