Type something and hit enter

author photo
By On
Trafik Blog Kataubaid ( PV dan UV ) Mei 2018. Hai korang, sihat ke tu ? hehehe mentang-mentanglah tengah puasa, buat muka sedih lak. hehe seperti biasa, untuk bulan mei 2018, aku akan kongsikan dengan korang trafik blog kataubaid sepanjang bulan ini. sebelum ni pun aku pernah kongsikan pv dan uv blog aku ni.

kalau anda tak perasan boleh baca entri dibawah ini .

1. PV dan UV bulan Mac 2018
2. Trafik Blog bulan April 2018

LAPORAN MEI 2018

macam laporan sekolah lak kan. hehe untuk bulan lepas, blog aku dapat mengekalkan trafik bulan april dan ada sedikit penambahan trafik.

jom kita tengok carta dari google analytic ini .

Trafik Blog Kataubaid ( PV dan UV ) Mei 2018

ada pertambahan sebanyak 923 pv untuk bulan mei yang lalu.

untuk pengetahuan anda, jumlah pv bagi bulan april adalah : 50,697 pv .

syukurlah bulan ni ada peningkatan sikit. aku risau sebenarnya. haha
bulan ramadhan kali ni aku agak lemau sikit nak update blog.

tapi alhamdulillah hasil masih ok.
aku target nak maintain 50k keatas jer sekarang ni.

haraplah mimpi ngeri awal tahun haritu tak berulang dah. hehe

semoga perkongsian aku mengenai jumlah trafik blog kataubaid ini membantu memberi semangat dekat anda semua untuk terus menulis dan berusaha menambah trafik blog anda.

senyum selalu.
sekian.


1 comments:

Click to comment