Type something and hit enter

author photo
By On
Pageview Blog Kataubaid Untuk Bulan Mac 2018| Hai korang ! sihat ka? hari ni aku nak kongsikan sedikit pasal pageview blog aku ni. walaupun blog aku ini tak hebat mana pun, korang punya blog lagi power tapi aku tetap nak kongsikan UV, PV blog aku untuk bulan Mac yang lepas.

kalau nak dibandingkan dengan bulan-bulan sebelum ini, aku boleh katakan pageview(PV) blog aku ni sekitar 15k hingga 25k setiap bulan. tak banyak macam dulu. kalau waktu dulu tahun 2015 tu, tak yah cakap lah.. hahaha

sekarang ni , nangis dekat bucu katil jer jawab nya..

Ini Pageview Blog Kataubaid Untuk Bulan Mac 2018

Jeng jeng jeng !

Pageview Blog Kataubaid Untuk Bulan Mac 2018


→rindu weh, trafik bulanan sampai ber ratus K macam dulu..
hehe

tapi tak pa, kita usaha lagi ya .

kalau dibandingkan dengan bulan febuari 2018, trafik bulan mac meningkat sebanyak 10k tau ! fuhh aku pun baru perasan. hehe

alhamdulillah,

agak-agak bulan april ni boleh sampai 30 k tak ?

hehehe

bagi anda yang berminat nak buat review di blog kataubaid.com ini , boleh baca maklumat di sini - Review di Blog kataubaid.com .

Doakan blog aku terus berjaya ya !

bye !! :)


2 comments

avatar

Waahhh Tahniah... sy masih jauh di belakang lgi nak dapat trafik mcm nie haha

Click to comment