Review KFC Chizza Menu Terbaru Di KFC Oleh Blogger Kataubaid

29 November 2017

review KFC Chizza

Assalamualaikum.  hari ni aku nak kongsikan mengenai KFC Chizza .
Ia adalah menu terbaru yang ada dekat KFC tau.

sejujurnya... aku ni memang peminat tegar KFC, semua menu baru yang keluaq di Malaysia aku akan cuba. hehehe

macam Chizza Kfc ni.
nampak iklan memang sedap.

korang nak tahu tak rasa dia macam mana ?

Jom layan Gambar dia dulu ya.

KFC Chizza

review KFC Chizza


mula-mula tengok dekat iklan,
nampak macam sedap lah kan.

tapi bila makan,
rasa KFC chizza ni memang kurang sedap.

aku suka ayam kfc, tapi bila dijadikan pizza ni rasa lain sikit.
satu mungkin sos pizza atas ayam tu tak berapa nak kick.

aku tak suka sebab sos tu lah.
tapi cheese atas toping tu kira okay dan just nice.

kalau makan sekali , rasa sos tu akan jadi dominan.
aku yang tak suka sos pizza tu, akan terus rasa tak sedap.

tapi adik aku makan , dia cakap sedap jer.
berselera tengok dia makan.

Baca Juga : Resepi Mash Potato KFC

hahaha
kalau nak compare dengan double down.

aku lagi suka double down.
yummmy !!

korang ada tengok video laparpo mengenai kfc chizza ni ?
kalau belum tengok, korang tengok diorang komen macam mana.

hehehe



lawak lah depa ni review. hahaha

pendek kata, kalau ada 5 bintang, aku bagi 3.5 ja.
sayang sungguh rasa dia tak seenak promosi.

ada satu lagi menu KFC yang aku tak suka, korang nak tahu ? aku dah tulis dekat sini.

tapi aku selalu cakap,
ini hanya review dan komen aku mengenai apa yang aku makan.

mungkin korang rasa sedap.
tapi aku tak sedap.

itulah kehebatan nikmat rasa yang Allah bagi kan.
subhanaallah.

kalau korang nak tau rasa dia macam mana ?
korang kena makan sendiri dan rasa sendiri kfc chizza ni tau.

Harga dia Rm 8.90 untuk ala carte.
ada combo dan box juga untuk anda cuba * harga dia lain2 tau.

anyway untuk KFC, please bring back double down !!
hahahaha

Terima kasih.

4 ulasan:

  1. KFC menu memang tak mengecewakan..anak2 WEtuza suka jg ke KFC ni

    BalasPadam
  2. tak try lagi.

    tapi aku rasa biasa aje.

    cuba wat selain dari ayam.

    hoho..

    BalasPadam
  3. sejak aku masuk dalam bidang grafik ni, aku dah malas nak caya dah ads-ads dari top makanan segera ni,sebelum belajar pun dah terkena..:D

    BalasPadam

Kataubaid© .