Senarai Finalist AF Megastar 2017

16 Oktober 2017

Akademi Fantasia sebuah rancangan realiti yang terkenal sejak dari dulu lagi .

Siapakah agaknya Finalist AF Megastart untuk Tahun 2017 ?

Aku yakin ramai dah tahu, tapi kalau korang belum tahu, jangan risau, aku akan maklumkan di bawah.

sebelum tu, terima kasih kepada penonton setiap Konsert Mega Star yang tengok secara live di blog aku, untuk final nanti, korang boleh tengok di sini - Live streaming Af Megastar 2017 .

Senarai Finalist AF Megastar 2017
Senarai Finalist AF Megastar 2017

Senarai Finalist AF Megastar 2017 


Ramai yang terkejut dengan senarai akhir yang di keluarkan semalam. siapa yang tersingkir ?

Ya, Amir J .

aku ingat dia boleh pi final. tapi mungkin tak ada rezeki kot.

Jom tengok siapa lagi yang layak ke final .

1. Marsha
2. Bob
3. Idayu
4. Shahir
5. Shamel

Kesemua peserta akhir ini adalah peserta yang konsisten sepanjang minggu dari minggu pertama sehinggalah sekarang. Tahniah buat semua yang layak ke final.

ini markah selepas konsert semalam. fuhh idayu boleh juara nii.. hehehe

1. Idayu: 59.1%
2. Bob: 55.4%
3. Marsha: 53.5%
4. Syamel: 46.5%
5. Shahir: 28.5%
6. Amir J: 26.0%
7: Amir: 21.1%

Mesti ramai tak sabar nak tengok aksi final kesemua peserta kan. jadi sabar sikit. tak lama jer lagi.

Korang nak berkenalan tak dengan peserta final af megastar ni? kalau nak, aku kongsikan biodata diorang di bawah ni. korang hanya klik nama mereka ja tau .

1. Bob
2. Idayu
3. Marsha
4. Syamel
5. Shahir


ada orang dah mula tanya, lepas AF nanti tak da lah program lepas tu kan.

ehhh

sapa cakap tak ada ?

lepas AF tamat,

ada Gegar Vaganza pula ambil tempat.

haha nah aku kongsikan senarai peserta gegar vaganza 2017 untuk korang.

kita jumpa lgi !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .