Live Streaming Konsert AF Megastar 2017

Assalamualaikum. hari ni adalah hari ahad. jadi mesti ramai yang nak tengok konsert AF Megastar 2017 kan. Program yang mana menghimpunkan bekas pelajar Akademi Fantasia dan hanya 12 terpilih untuk menjadi peserta program ini. Tujuan utamanya kalau tak silap aku untuk membuka ruang kepada mereka kembali ke pentas seni. bagi yang tak dapat tengok dekat tv, korang boleh layan Live Streaming Konsert AF Megastar 2017 melalui pautan di bawah.


Live Streaming Konsert AF Megastar 2017
Live Streaming Konsert AF Megastar 2017

Ramai gila yang minat AF ni kan. jadi mesti ramai yang dah ada team kelab penyokong peserta AF Megastar ni kan. korang sokong team mana ? jom komen di bawah. hehe boleh lah nak tahu kan korang peminat siapa.

Live Streaming Konsert AF Megastar 2017


Live streaming sempena konsert AF Megastar ini dibawa khas oleh Astro Gempak. Selamat Menonton

[LIVE] Minggu 6 Sudah update


** pautan akan diupdate kemudian .

Like Page aku ya - Kataubaid . aku selalu update di situ :)

kalau korang na tengok secara terus di youtube, boleh tengok di sini ( AF Megastar live streaming )

Jom berikan sokongan kepada peserta yang bertanding setiap minggu di Live Streaming Konsert AF Megastar 2017 . Sambil-sambil tu kongsikan entri ini dengan rakan-rakan yang lain. kita tengok sama-sama tau . hehehe


Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.