BIODATA HARRIS BABA PELAKON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !

Advertisemen

BIODATA HARRIS BABA PELAKON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN ! || Penyanyi haris baba yang terkenal dengan lagu katakan ini semakin hari semakin di terima ramai dalam industri musik tanah air. Terbaru beliau membintangi Drama bersiri yang bertajuk Drama Isteri Tuan Ihsan. Beliau membawa watak Doktor dalam drama tersebut. Berikut merupakan BIODATA HARRIS BABA PELAKON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !


BIODATA HARRIS BABA PELAKON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !


BIODATA HARRIS BABA PELAKON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !

Nama Penuh : Khawaja Muhammad Harris Baba
Nama Artis : Harris Baba
Asal : Singapura
Umur : 25 tahun (2016)
Status : Berkahwin
Tarikh Lahir : 1991

Pasti ramai terpersona bila melihat Harris Baba dalam Drama Isteri Tuan Ihsan. hehe Membawa watak doktor dalam drama isteri Tuan Ihsan terbabit menjadikan Harris kelihatan sesuai dengan penampilannya untuk menjadi seorang doktor .

Jadi apa pendapat korang mengenai BIODATA HARRIS BABA PELAKON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN ! dan mutu lakonan beliau dalam drama tersebut . ke korang minat dia sebab muka macam Zain Malek ? hehehe

Sekian.

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments