CARA KEMASKINI BR1M UNTUK TAHUN 2017 !

CARA KEMASKINI BR1M UNTUK TAHUN 2017 !

| Selepas pengumuman mengenai kenaikan jumlah bayaran Bantuan Rakyat 1 Malaysia dalam bajet 2017 ( Rujuk Pautan ini ) , Sekarang dah masuk fasa untuk kemaskini maklumat untuk yang telah di terima permohonan BR1M sebelum ini. Jadi bagi yang belum di terima permohonan, anda di minta untuk membuat permohonan kembali kepada pihak kerajaan sama ada melalui online atau terus ke pejabat mereka ( LHDNM ). Berikut merupakan CARA KEMASKINI BR1M UNTUK TAHUN 2017 !


CARA KEMASKINI BR1M UNTUK TAHUN 2017 !


CARA KEMASKINI BR1M UNTUK TAHUN 2017 !


1. Masuk ke pautan ini.
2. Masukkan kad pengenalan anda
3. jawab soalan keselamatan seperti yang di minta.
4. kemudian kemaskini borang BR1M anda.
5. Selesai .

Selamat mengemaskini maklumat anda. untuk mengetahui jumlah pembayaran BR1M untuk tahun 2017. anda boleh rujuk pautan yang aku bagi di bahagian atas entri ini . Bagi yang masih belum berjaya, teruskan meminta jangan putus asa. nanti akan dapat juga . Orang bagi, kita ambil. pilihan raya nanti kita pikiaq lain.

Hak kita untuk mendapat BR1M tidak boleh di nafikan. Ia di ambil dari duit rakyat bukan duit kerajaan . jadi ia patut di kembalikan kepada rakyat. Rakyat pula bukan hanya penyokong kerajaan sebaliknya rakyat meliputi juga rakyat yang membangkang. jadi dalam hal ini semua perlu dapat BR1M tanpa di nafikan hak mereka.

Silakan Share entri CARA KEMASKINI BR1M UNTUK TAHUN 2017 ! kepada kawan-kawan kita. Ingat ! tarikh kemaskini sehingga 31 disember 2016 sahaja. harap maklum .

Sekian .


Previous Post Next Post