ASTRO BAGI CHANNEL FREE DARI 13 OGOS -31 OGOS 2016 !

ASTRO BAGI CHANNEL FREE DARI 13 OGOS -31 OGOS 2016 ! | Awal bulan ogos baru-baru ini , terdapat ura-ura yang mengatakan Astro bagi channel free sepanjang bulan ogos sempena kemerdekaan negara. tetapi ia hanyalah sangkaan semata-mata. Dan kini, Pihak Astro memberi Channel percuma dari 13 ogos sehingga 331 ogos ini sebagai meraikan pelanggan mereka dan juga kejayaan mereka mengekalkan top choice in Media and Network at Putra Brand Awards .

Jadi pengguna Astro boleh melayari dan menonton kesemua Astro Channel dan juga Astro on the go bermula dari hari ini 13 ogos sehingga 31 ogos 2016 secara percuma . untunglah bagi yang boleh record astro kan. hehehe Selamat menonton !


ASTRO BAGI CHANNEL FREE DARI 13 OGOS -31 OGOS 2016 !

baca juga : [ Ogos 2015 ]  Astro bagi Channel Free  ? 
                   [ Ogos 2016 ] Astro bagi Channel Free ke ?


Lepas ni jangan lah dok buat spekulasi yang tah pape ya. penat kot nak layan benda viral tapi tak betul. sekarang ni maklumat dah betul dan korang boleh rujuk kenyataan di Page rasmi Astro macam di bawah ini .



Sekian. Harap Maklum !

Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)