Khairul Aming Bawa Staf Bercuti Di Langkawi, TUTUP KILANG SAMBAL NYET 5 HARI!

Khairul Aming Bawa Staf Bercuti Di Langkawi, TUTUP KILANG SAMBAL NYET 5 HARI! Youtuber terkenal Khairul Aming membua kejutan lagi apabila dia membawa stafnya bercuti di langkawi !


Khairul Aming Bawa Staf Bercuti Di Langkawi,Khairul Aming TUTUP KILANG SAMBAL NYET 5 HARI! 

KA memang terkenal dengan sifat pemurahnya dengan para staff, ini juga salah satu kebaikan yang dilakukannya untuk membalas jasa staf-safnya.

Menerusi video yang dimuat naik di Instagram, Khairul Aming berkata, 

“Minggu ni kita tutup kilang Sambal Nyet selama lima hari untuk bawa semua 60 orang staff bercuti di Pulau Langkawi. Macam-macam aktiviti kita buat. First bila dorang sampai kita bagi check in dulu. So kita pilih hotel 5 stars supaya dorang selesa berehat kat sana.

“Hari pertama bebas boleh buat aktiviti masing-masing. Esok tu aku buat surprise sediakan dua private yacht cruise untuk dorang tengok sunset. Cruise dorang tak campur orang luar so dorang boleh enjoy matahari terbenam sambil berenang tengah laut,” katanya 

“Malam pula sediakan duit poket untuk dorang shopping. Dorang boleh keluar nak beli chocolate ke apa ke.

“Next day bawa pergi aquarium, kemudian naik boat lagi, tengok paya bakau. Selain tu, dorang boleh snorkeling dan melakukan aktiviti memberi makan kepada burung helang,” katanya.


Previous Post Next Post