Syihan nak doa yang baik-baik untuk pasukan - Syihan Hazmi

itulah yang diluahkan oleh penjaga gol no 1 Malaysia sebaik sahaja ditanya mengenai pujian menggunung yang diberikan kepadanya dari para penyokong harimau malaya. Syihan berkata dia hanya mahukan doa yang baik dari penyokong bukannya pujian yang menggunung.


Syihan nak doa yang baik-baik untuk pasukan - Syihan Hazmi
Syihan nak doa yang baik-baik untuk pasukan

Penjaga gol negeri sembilan itu telah memberikan yang terbaik buat skuad harimau malaya dengan menjaga gawang tanpa dibolisi dalam dua aksi persahabatan antarabangsa di Thailand.


Shihan berkata ; "Apa yang Syihan nak cakap Alhamdulillah bersyukur. Yang pujian itu tak perlu sangat. Apa yang Syihan nak cuma doa saja.


"Pujian itu biasa-biasa saja, Syihan nak doa yang baik-baik untuk pasukan, untuk diri Syihan dan pasukan kebangsaan itu sahaja," katanya di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA 2), di Sepang, malam tadi selepas pulang ke tanahair bersama pasukan dari Chiang Mai, Thailand."Pujian itu kita ambil untuk membakar semangat kita lagi untuk terus maju. Apa yang Syihan perlu, ialah menjadi lebih baik lagi dan perbaiki apa yang kurang," katanya lagi.


"Buat sekarang Syihan hanya fokus untuk pasukan sekarang bersama Negeri Sembilan, tetap dengan Negeri Sembilan cuma nak buat keputusan belum ada lagi. "InsyaAllah (pertimbangkan tawaran untuk cuba cabaran lain), yang itu Syihan tak pasti, yang itu ejen Syihan yang berurusan," katanya.

Previous Post Next Post