"

Cara Daftar Squid Game Versi Real Dengan Netflix. baru-baru ini pihak Netflix telah mengumumkan penayangan drama squid game 2 tidak lama lagi. Disamping itu, mereka juga telah mengumumkan mengenai satu game show berskala besar dengan menggunakan format Squid game akan dilaksanakan tahun hadapan secara real !! Bukan drama tau!!


Cara Daftar Squid Game Versi Real Dengan Netflix


Cara Daftar Squid Game Versi Real Dengan Netflix 

Maksudnya korang akan dikumpulkan dalam satu tempat bagi merebut hadiah wang tunai 4.6 juta tau.

"Ketika [pemain] bersaing melalui satu siri permainan yang diilhamkan oleh pertunjukan asal - ditambah penambahan baharu yang mengejutkan - strategi, pakatan dan watak mereka akan diuji sementara pesaing disingkirkan di sekeliling mereka,"

Peserta perlu berumur sekurang-kurangnya 21 tahun. Mereka mesti bertutur dalam bahasa Inggeris, dan tersedia sehingga 4 minggu pada awal 2023 untuk penggambaran.

Cara daftar squid game netflix.

Pertama sekali korang kena tahu syarat-syarat yang dia minta. 

Done submit application untuk Squid Game :’) jom ah weh.

1) mestilah berumur 21 tahun ke atas

2) fasih English

3) 4 minggu di tempat permainan ( korang kena apply cuti sendiri)

4) ada passport yg sah

5) bukan kakitangan Netflix

Kalau dah sedia semuanya, boleh hantar permohonan anda di laman web ini - https://www.squidgamecasting.com/

** AKU DENGAR ramai dah yang daftart tu.. hehehe

** baca terma dan syarat siap-siap tau, kang tak balik pulak nanti. hahaha

Semoga berjaya buat korang yang nak cuba daftar dan bermain dalam squid game nanti. Boleh lah jumpa Goo YOO sekali dekat sana. hehe.


Previous Post Next Post