Live Streaming Big Stage 2022 Minggu 2. Malam ini akan berlangsungnya persembahan minggu kedua  untuk konsert big stage 2022 tau. Mulai 6 fabuari 2022, konsert minggu pertama big stage 2022 akan bermula. seramai 12 orang peserta yang akan bertanding pada musim ini. Siapakah yang bakal tersingkir awal pada minggu kedua ini? kalau nak tahu, jom tonton Live Streaming Big Stage 2022 Minggu 2 di bawah ini ya.

 

Live Streaming Big Stage 2022 Minggu 2


Antara peserta yang terlibat dalam big stage 2022 adalah Aishah Retno, Tegar Septian, Elica Paujin,  Yazmin Aziz, Sofiaa Marieylla, Megat Rahim, Ajoi Zainal, Danial Chuer, Tuah Adzmi, Syafiq Abdilah (Brunei), dan Lia Aziz.

Live Streaming Big Stage 2022 Minggu 2

 

Bagi yang nak tonton big stage 2022 minggu 2, korang boleh tonton di bawah ini ya. sebelum itu, aku nak bagitahu yang pengacara bigstage 22 masih sama iaitu sherry al hadad dan juga aliff satar.

Tarikh : 13.2.2022

Masa : 9 Malam

Live Streaming

link 2 - https://infopanduan.com/2022/02/big-stage-2022-minggu-4.html

jom join telegram >> big stage fans << untuk live streaming.

Bagi yang tak tahu macam mana markah big stage di kira, meh aku terangkan.

Markah persembahan mereka akan dibahagi kepada dua bahagian iaitu berdasarkan pemarkahan oleh barisan panel juri dan undian peminat secara online.

Untuk bahagian pertama, 100% keputusan ditentukan oleh panel juri setiap minggu. Mereka akan menilai persembahan para peserta secara terus di konsert mingguan big stage.

Dari situ, hanya 3 bintang yang mendapat markah terendah yang akan memasuki proses bahagian kedua iaitu undian dari peminat.

Selepas itu, peserta yang mendapat markah terendah dan undian terendah akan di singkirkan.

Undian boleh dilakukan di laman web www.gempak.com/bigstage serta menerusi aplikasi SYOK.

Tak sabar nak tahu siapa yang akan tersingkir nanti kan.. tapi lagi tak sabar nak tengok persembahan kseluruhan peserta musim baru ni.

Semoga berjaya.

Previous Post Next Post