"

Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 9. Selesai sudah persembahan minggu kelapan semalam. berdebar-debar minggu ni kan sebab diorang menyanyikan lagu orang lain. Untuk minggu ke lapan nanti, apa lagu yang diorang akan menyanyi pula yer. Setiap tahun, ramai di antara kita yang ternanti-nanti apa lagu apa yang akan dinyanyikan oleh para peserta. Betul tak? Jom kita baca Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 9 yang telah aku kumpulkan untuk korang semua.



Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 9




Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 9

 

Cabaran sebenar sudah bermula untuk para peserta. Mereka akan mula menyanyikan lagu yang bukan genre mereka tau. 

Kalau tak, setiap minggulah mereka akan terbuai dengan lagu sendiri. tapi sebelum tu, jom tengok Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 9 yang mana diorang dapat.

1. Suki Low -  Khayalan ( black dog bone) + Tanpa Kekasihku ( Agnes Monika)

2. Aliff Aziz - Lay Me Down + Satu Janji.

3. Aweera - Fantasia Bulan Madu ( SEARCH) + Kerja Gila ( )

4. Nikki Palikat - Puncak kasih ( ziana zain) + Ikut rentakku ( Jaclyn Victor.

5. Adibah Noor - Night Fever ( Bee gees) + Sumpah ( Naim Daniel)

6. Azan Scan - Permaidani + Enigma 

7. Ani Mayuni - Let Get Loud + sumpah (aina abdul)

8. Shidee - Sedetik Lebih + Kerna Dia


Tema - Lagu Pilihan Juri.

Markah dan kedudukan para peserta minggu 8 - MARKAH GV 8 MINGGU 8

Komen Juri SETIAP PERSEMBAHAN GV 2021 Minggu 2 - Komen Juri

Fans Gegar Vaganza !! Jom join group fb di bawah ini ya.

👇👇

Jom join group fb >> Gegar Vaganza 2021 << untuk tengok drama terkini!

Seperti biasa, Jihan dan Nabil juga tak akan terlepas dari menyanyikan satu lagu dan kali ini mereka mendapat lagu Taylor Swift tau! macam manalah diorang nak bawa kan.

Nabil pun dah risau sebab lagu masa konsert first pun dah berterabur diorang nyanyi. hehe. Apa-apa pun kita nantikan persembahan kesemua mereka pada hari ahad ini jam 9 malam.

Tunggu !

 

 

أحدث أقدم