"

Senarai Peserta Maharaja Lawak Mega 2021. Hai korang. Lama dah aku tak update dekat sini. hehe. Nak masuk sebulan dah dari last sekali aku update dekat sini. Takpa jangan risau, aku tak tinggalkan korang. hehe. Tak lama lagi akan ditayangkan MLM 2021, Mesti ramai yang tak sabar nak tengok bagaimana program ini dilaksanakan dalam tempoh pendamik ini. Jom kita terus bersembang mengenai rancangan realiti terbitan astro ini yang akan bermula pada 15 Oktober 2021 ini. Berikut merupakan  Senarai Peserta Maharaja Lawak Mega 2021 untuk anda yang belum tahu.


Senarai Peserta Maharaja Lawak Mega 2021




Senarai Peserta Maharaja Lawak Mega 2021

Dalam perserta maharajalawak mega 2021 ini, ada beberapa nama kumpulan yang dijangka dapat mara ke final tapi ini bagi aku lah. Antaranya Tobat, R& R dan beberapa lain. 

Rancangan ini akan bermula tayangannya pada 15 oktober 2021 pada jam 9 malam. 11 kumpulan akan beraksi pada musim ini. Tahun ini agak kelaianan sikit sebab tak ada peserta dari luar negara. berikut merupakan senarai peserta maharaja lawak mega 2021 .


1. Kumpulan TIRO - Sharif, Syaiful & Danial Zaini

2. Kumpulan PUTEH -  Ali, Mamat dan Vicha. 

3. Kumpulan 3OTAK - Phoon Chi Ho, Farid Azmier & Parakash Danial.

4. Kumpulan OTAI - Azlee, Ieda Moin & Acong

5. Kumpulan TOBAT - Shuk Sahar, Bella Ngasri & Ropie 

6. Kumpulan R&R - Rahim & Man

7. Kumpulan ORIX - Achik, Yassin & Abu Mamu 

8. . Kumpulan BORO -  Achey, Fad dan Antu.

9.  Kumpulan CAWAN - Aliff Yasraf, Wan Gegau & Che Man Raja Lawak.

10.  Kumpulan BAHYE - Zahid, Nizam(jentik-jentik) & Shashic

11. Kumpulan TAICI - Chiwan, Tapai & Ilham. 

Yang mana fans Maharaja lawak, boleh join group fb ni >> MLM FANS << untuk info terkini ya. 

Hadiah Maharaja lawak mega 2021


Untuk bakal Juara MLM 2021 bakal membawa pulang hadiah wang tunai RM500,000 manakala naib juara, RM250,000,tempat ketiga RM150,000, tempat keempat RM50,000 dan tempat kelima RM15,000 berserta trofi.

Jangan lupa untuk saksikan rancangan lawak ini sampai habis. Kumpulan manakah yang akan bergelar juara untuk musim 2021 ini? sama-sama kita nantikan.



Previous Post Next Post