Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 8 (1.12.2019). Malam ini akan bersiaran rancangan realiti nyanyian iaitu gegar vaganza 6. Dah masuk minggu kelapan sudah rupanya. Kejap sangat masa berlalu. sepatutnya dah final tapi Astro tambah lagi 4 minggu siaran tau !!

Baik. Minggu lepas, tiada penyingkiran yang dibuat dan pastinya malam ini  akan ada penyingkiran yang akan berlaku. Siapa pula yang akan tersingkir minggu ini? jom kita saksikan.

Kita recap balik top 3 persembahan minggu lepas. Juara minggu lepas adalah Hady Mirza diikuti di tempat kedua dengan Naqiu dan yang terakhir di tempat ketiga kita ada kumpulan One NATION EMCEES.

Kedudukan ini memang berubah sama sekali dari minggu ke enam. Komen juri pada minggu lepas pun ada yang deep juga tau. hehe.

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 8 (1.12.2019)


Persembahan Naqiu pada minggu lepas memang baik, tapi Hady Mirza lebih best dan menarik perhatian. Persoalannya mampukah Naqiu merampas kembali kedudukan tempat pertama pada minggu ini?

Jom sama-sama kita saksikan.

Saingan makin sengit. kita juga sukar meramal apa yang akan berlaku nanti.

Dah baca? : Naqiu Menangis selepas konsert minggu ke 4?

Mereka telah memberikan yang terbaik dalam persembahan minggu lepas. Agak-agak diorang boleh masuk top 3 lagi kah malam ni?


Tarikh : 1 Disember 2019
Masa : 9 pm

Kalau nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 , boleh layan dekat bawah ni ya.

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 8 (1.12.2019)

Kalau korang tak ada astro, boleh layan dekat sini jer ya.

👇👇



p/s : link dah update, tekan f5/ refresh sampai live video muncul ya!

Jom join group >> Kaki Hiburan LIVE << untuk live streaming.

[Dah baca?] Markah dan Kedudukan Peserta GV 2019 Minggu 7 (Minggu ini) (klik untuk baca)


Senarai Lagu Gegar Vaganza Minggu 8



  • Nabil dan Jihan- Tiada lagu diumumkan.
  • Hady Mirza - Malaikat ( Hazama ).
  • Naqiu - Percayalah (Siti Nurhaliza).
  • One Nation Emcess- Anak ( Carefree).
  • Noorshila Amin - Samar Bayangan ( Nicky Satria ).
  • Jatt Ali - Sejuta wajah ( Sweet Charity ) .
  • Roy - Seniman Menangis ( Ismail Haron ).
  • Nur Fatima - Cobalah untuk Setia (Krisdayanti).
  • Sham Visa - Separuh Aku (Noah).
  • Wann - Wajah Rahsia Hati ( Fauziah Dato' Ahmad Daud).

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 8 (1.12.2019)





Tak sabar nak tengok siapa yang akan jadi juara minggu ke 8 ni kan. Semoga berjaya buat kesemua para peserta yang bertanding pada musim ini dan pada minggu ini.

Korang yang nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 malam ni, boleh tengok dekat sini tau. Kami akan kemaskini link live sebelum persembahan bermula.

Selalunya dalam pukul 8 malam macam tu. Korang standby siap-siap tau, nanti kalau lambat takut tak leh tengok pulak. hehe

Siapakah yang akan tersingkir di minggu ke 8 ini? Tak sabar pula nak tahu kan. hehe kita tunggu malam ni ya.

Jom kongsikan entri live Streaming gegar vaganza 2019  ini dengan rakan-rakan anda yang lain.



Post a Comment

Previous Post Next Post