Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 7 (24.11.2019). Malam ini akan bersiaran rancangan realiti nyanyian iaitu gegar vaganza 6. Dah masuk minggu ketujuh sudah rupanya. Kejap sangat masa berlalu. Malam ini merupakan malam separuh akhir !!

Baik. Minggu lepas, Feeza merupakan peserta yang tersingkir setelah 6 minggu beraksi dan pastinya malam ini juga akan ada penyingkiran yang akan berlaku. Siapa pula yang akan tersingkir minggu ini? jom kita saksikan.

Kita recap balik top 3 persembahan minggu lepas. Juara minggu lepas adalah Hady Mirza diikuti di tempat kedua dengan Naqiu dan yang terakhir di tempat ketiga kita ada kumpulan Jatt Ali.

Kedudukan ini memang berubah sama sekali dari minggu ke tiga. Komen juri pada minggu lepas pun ada yang deep juga tau. hehe.

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 7 (24.11.2019)


Persembahan Naqiu pada minggu lepas memang baik, tapi Hady Mirza lebih best dan menarik perhatian. Persoalannya mampukah Naqiu merampas kembali kedudukan tempat pertama pada minggu ini?

Jom sama-sama kita saksikan.

Saingan makin sengit. kita juga sukar meramal apa yang akan berlaku nanti.

Dah baca? : Naqiu Menangis selepas konsert minggu ke 4?

Mereka telah memberikan yang terbaik dalam persembahan minggu lepas. Agak-agak diorang boleh masuk top 3 lagi kah malam ni?


Tarikh : 24 November 2019
Masa : 9 pm

Kalau nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 , boleh layan dekat bawah ni ya.

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 7 (24.11.2019)

Kalau korang tak ada astro, boleh layan dekat sini jer ya.

👇👇



p/s : link dah update, tekan f5/ refresh sampai live video muncul ya!

Jom join group >> Kaki Hiburan LIVE << untuk live streaming.

[Dah baca?] Markah dan Kedudukan Peserta GV 2019 Minggu 7 (Minggu ini) (klik untuk baca)


Senarai Lagu Gegar Vaganza Minggu 7


Tema- Charas


  • Nabil dan Jihan- Anta Permana 
  • Hady Mirza - Jatuh Bangun ( Haqiem Rusli )
  • Naqiu - Rampas ( Akim and Majistret).
  • Jatt  Ali - Sumpah ( Naim Daniel)
  • Nurfatima - Patah Seribu ( Shila Hamzah )
  • Roy - Hajat ( Hael Husaini ) 
  • Sham - Pergi ( Aizat Amdan )
  • Wann - Terlalu Memuja ( Wanie Hasrita )
  • Noorshila - Vroom Vroom (Nabila Razali)
  • One Nation Emcess - Bila Rindu ( Ruffedge)

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Minggu 7 (24.11.2019)



Tak sabar nak tengok siapa yang akan jadi juara minggu ke 7 ni kan. Semoga berjaya buat kesemua para peserta yang bertanding pada musim ini dan pada minggu ini.

Korang yang nak tengok live streaming gegar vaganza 2019 malam ni, boleh tengok dekat sini tau. Kami akan kemaskini link live sebelum persembahan bermula.

Selalunya dalam pukul 8 malam macam tu. Korang standby siap-siap tau, nanti kalau lambat takut tak leh tengok pulak. hehe

Siapakah yang akan ke Final Gegar Vaganza pada minggu hadapan? Tak sabar pula nak tahu kan. hehe kita tunggu malam ni ya.

Jom kongsikan entri live Streaming gegar vaganza 2019  ini dengan rakan-rakan anda yang lain.



Post a Comment

Previous Post Next Post