Tetamu Undangan I Can See Your Voice 2019 Minggu 9. Memasuki episod ke 9, rancangan i can see your voice Malaysia musim kedua ini sekali lagi membawakan tetamu-tetamu yang luar biasa bagi memeriahkan set mereka.

Sebagai contoh, minggu lepas kita ada Haqiem Rusli. Minggu sebelum itu, kita ada Floor 88 dan ramai lagi. Persoalannya siapakah tetamu undangan untuk minggu ini?

Aku sempat tengok sedutan yang dah keluar. dan aku boleh cakap episod kali ni pun akan lebih best dari minggu lepas. Sebabnya adalah tetamu undangan yang dijemput adalah ELLA !

Tetamu Undangan I Can See Your Voice 2019 Minggu 9


Beliau merupakan seorang penyanyi rock legend kita. Ditambah pula dengan kehadiran 2 orang penyiasat jemputan iaitu Dato Ac Mizal dan Amy Mastura. Memang meriahlah hai minggu kita ni.

Kalau Dato Ac ada, apa yang akan terjadi tuan-tuan? hahaha memang habis lah set minggu ni. hehe mesti lawak.

Tak sabar pula nak tengok kan. Korang yang nak tengok live streaming nanti, boleh like page >> Kataubaid << ni ya.

Nanti kami update dekat sana ye.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post