Tetamu Undangan I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 7. Setelah selesai seminggu kita menanti, esok akan ditayangkan minggu ketujuh I Can See Your voice malaysia musim kedua. Setiap minggu, para peminat menantikan siapa tetamu undangan untuk setiap minggu.

Untuk minggu ini, tetamu undangan kita adalah Kumpulan Floor 88. Hahaha diorang ni masuk air sikit, mesti lawak gila minggu ni kan. Kumpulan ini terdiri daripada Ayie Elham, Achoi,Falique, Eric Fuzi,Akram dan Amir.

Tetamu Undangan I Can See Your Voice Malaysia 2019 Minggu 7


Mereka bergabung dan menghasilkan beberapa lagu yang trending antaranya adalah Zalikha, Aqilah dan yang terbaru adalah Hutang. Lagu Hutang dari floor 88 dah trending tau. Korang dah usha ke belum? hehe

Minggu lepas kita ada Siti Sarah sebagai tetamu. Ramai cakap episod lepas pun ok juga. korang dah tengok ke belum? kalau belum, boleh usha dekat sini.



Tak sabar nak tunggu minggu ke 7 ni kan. hehe

Jom like page admin >> Kataubaid << untuk live streaming.

Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post