Live Streaming JDT vs Melaka 24 September 2017

24 September 2017

Live Streaming JDT vs Melaka 24 September 2017. Perlawanan piala Malaysia suku akhir kedua hari ini akan di siarkan siaran langsung di tv adalah perlawanan JDT vs Melaka. Jdt membawa bekalan selesa malam ini dengan 4 gol di tempat lawan dan Melaka pula membawa bekal 1 gol dari rumah mereka. Berikut merupakan Live Streaming JDT vs Melaka 24 September 2017.

Bagi yang tak dapat tengok dekat tv, jangan risau. aku kongsikan live streaming dari siaran tv yang korang nak tengok tu. macam harini JDT vs Melaka di TV9. jadi korang layang lah Live Streaming JDT vs Melaka 24 September 2017 dekat bawah ni ya.


Live Streaming JDT vs Melaka 24 September 2017
Live Streaming JDT vs Melaka 24 September 2017


Live Streaming JDT vs Melaka 24 September 2017

Bagi yang nak tengok live, minta tolong share entri Live Streaming JDT vs Melaka 24 September 2017 ni dengan kawan-kawan yang lain ya. nanti ada live lagi , aku cuba kongsikan dengan korang ya.



Pautan 1 ( facebook )

cara tengok Live Streaming JDT vs Melaka 24 September 2017

1. Klik pautan di atas.
2. Tunggu 5 saat.
3. tekan skip ads.
4. Pilih link yang anda mahukan.
5. selamat menonton.

Silakan share Live Streaming JDT vs Melaka ini dan selamat menonton. Semoga team korang menang lah malam ni yer. hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .