Beli Baju Melayu Dengan Lazada Dengan Pilihan Warna Yang Menarik

10 Jun 2017

Hari raya yang bakal menjelma tidak lama lagi sudah pasti akan menjadi medan untuk kita berpakaian baru serba serbi cantik. Ada juga yang telah beli baju raya seawal ramadhan lagi begitu juga yang belum beli baju melayu raya macam aku ni. hehe entahlah nanti-nanti pun tak pa kan. hehe


Baju Melayu Dengan Lazada
Baju Melayu Dengan Lazada

Bagi yang ingin membeli baju raya dan pada masa yang sama malas nak keluar rumah, korang boleh beli sahaja dengan lazada. Sebabnya lazada pun ada banyak pilihan dari segi jenis baju melayu, warna baju melayu dan juga kualiti baju melayu tersebut.

Selain baju melayu, korang boleh dapatkan kurta juga melalui lazada. Kalau korang tak berani nak beli, korang search sahaja baju melayu kamdar dekat search box lazada. itu pun kalau korang selalu beli dengan kamdar lah. Memang berbaloi.

hehe

Aku kongsikan dengan korang 3 Jenis Baju Melayu yang di jual di lazada. Ada banyak lagi,tapi aku kongsikan yang ini sahaja dulu ya.

Baju Melayu Dengan Lazada


1. Baju Melayu For Men ( Royal Blue )https://goo.gl/3iIdFJ ( klik )



Baju Melayu Dengan Lazada
Baju Melayu Dengan Lazada


2. Kurta Uqail by Irahad Exclusivehttps://goo.gl/bzXJ53 (klik)

Baju Melayu Dengan Lazada
Baju Melayu Dengan Lazada

3. Kamdar Jumaart Baju Melayu Johorhttps://goo.gl/9WvpUR (Klik)


Baju Melayu Dengan Lazada
Baju Melayu Dengan Lazada

Harga Baju Melayu dekat lazada ?


Kalau korang shopping dengan lazada, korang boleh tetapkan baju melayu yang korang nak beli mengikut bajet korang. Maksudnya korang letak range harga mengikut bajet dan paparan yang keluar adalah berdasarkan jumlah bajet korang.

Jangan risau, ada yang murah dan ada yang mahal .

Tips Beli Baju Melayu dengan lazada .


1. Pastikan harga mampu milik.

2. Pastikan size adalah betul mengikur size badan korang.

P/s : seronok beli belah untuk raya, jangan sampai nikmat ramadhan hilang dari hati kita. kalau sudah hilang, carilah kembali . sungguh ini ramadhan adalah bulan ibadah .

Kesimpulan .

Kalau korang nak beli baju melayu dengan lazada, korang kena pastikan korang buat pembelian seminggu sebelum raya, ini untuk raya jer tau. sebabnya tarikh akhir pos laju beroperasi adalah pada 24 june ini.

Untuk hari-hari biasa yang lain, terpulang dekat korang lah nak beli hari apa pun . hehe lawa-lawa jugak warna baju melayu dekat lazada ni kan. rasa macam nak beli satu. hehe

Sekian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .