PERODUA AXIA FACELIFT BARU 2017 !

Share:
PERODUA AXIA FACELIFT BARU 2017 ! | Memasuki tahun 2017 , ramai peminat-peminat kereta mula mencongak model-model baru yang ada di pasaran untuk di jadikan koleksi mereka. Ada yang berkira-kira untuk mengurangkan kos bayaran bulanan kereta sedia ada kepada yang lebih murah . Semua ini adalah norma kehidupan bagi peminat kereta . Hari ini aku nak kongsikan mengenai Perodua Axia Facelift baru 2017 !

Dilancarkan pada 20 januari 2017 yang lalu di Shah alam , Perodua axia facelift yang di datangkan dengan Engine 1.0 L vvt-i . Model facelift ini merupakan model baru untuk koleksi axia yang mula-mula diperkenalkan sejak tahun 2014 .

PERODUA AXIA FACELIFT BARU 2017 !


Berapa Harga PERODUA AXIA FACELIFT BARU 2017 !

Harganya bermula dari RM 25 K. ia berbeza mengikut varian yang di perkenal kan. Untuk mengetahui jumlah sebenar, berikut merupakan Harga Perodua Axia Facelift 2017 !

PERODUA AXIA FACELIFT BARU 2017 !


Kalau untuk orang bujang, aku rasa model kereta axia ini sesuai untuk anda . Harganya murah dan berpatutan  . apa pendapat korang pulak ?

Gambar Perodua Axia Facelift baru 2017 


PERODUA AXIA FACELIFT BARU 2017 !

PERODUA AXIA FACELIFT BARU 2017 !

PERODUA AXIA FACELIFT BARU 2017 !


Untuk maklumat lanjut mengenai Axia Facelift 207 ini boleh rujuk sini - Perodua Axia facelift 2017 .

Apa yang aku perhatikan , kereta yang modelnya basic amat murah berbanding dengan apa yang di tambah. selalunya apa yang di tambah itu merupakan untuk kepuasan diri kita betul tak ? . jadi buatlah keputusan yang terbaik sebab anda yang akan membayarnya secara bulanan. hehehe

Seronok sembang pasal kereta, aku nak tanya jugaklah kalau ada pengguna Perodua Axia facelift ini di jalan raya . apa pendapat korang sejak menggunakan kereta ini ? speed dia macam mana? okay tak ada masalah ke ? jom kongsikan di ruangan komen di bawah .

Sekian .

No comments