HARGA PROTON SAGA BARU 2017 !

Advertisemen

HARGA PROTON SAGA BARU 2017 ! |  Rakyat Malaysia sudah pasti berbangga dengan pencapaian proton yang mana ia merupakan idea mantan Perdana Menteri , Tun Mahathir . Kini Proton kembali mengorak langkah dalam industri permotoran apabila sentiasa mengeluarkan model baru setiap tahun .

Kali ini, kita sembang pula pasal Harga Proton Saga Baru 2017 . berikut merupakan senarai harga proton saga baru .


HARGA PROTON SAGA BARU 2017 !


Disebabkan design kereta proton saga baru ini agak cantik, ramai yang sudah mula memiliki kenderaan ini . dah lah cantik, murah pulak tu. hehehe

Harga proton saga ini berlainan mengikut lokasi di jual antaranya seperti di sabah dan sarawak, labuan dan Langkawi .

Lepas dah tau, HARGA PROTON SAGA BARU 2017 ! , korang bandingkan tak dengan harga kereta-kereta lain . kalau korang suka bandingkan, bagus juga sebabnya korang boleh berjimat. kalau korang minat design dan tak kira harga , sapu jer semua . hehehe

Tengok di sini - Gambar Proton Saga baru

aku pun suka tengok design dari harga .kalau design kita puas hati, nak bawa kereta pun sedap je . hehe

Sekian .

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments