PROMOSI MALAYSIA AIRLINES SEMPENA CNY !

Advertisemen

PROMOSI MALAYSIA AIRLINES SEMPENA CNY ! |  Sempena Perayaan Tahun Baru Cina yang akan menjelma, pelbagai promosi di jalan kan oleh syarikat-syarikat besar untuk mengurangkan beban mahupun memberi kegembiraan kepada Rakyat Malaysia ketika musim Perayaan ini. Tidak terlepas membuat Promosi iaitu Syarikat Penerbangan Malaysia Airlines ( MAB ) .


PROMOSI MALAYSIA AIRLINES SEMPENA CNY !


MAB atau nama sebelumnya MAS membuat promosi untuk perjalanan domestik bermula dengan RM 99 sahaja sempena Perayaan Tahun Baru Cina ini . MAB menawarkan potongan Harga sehingga 70 % untuk perjalanan anda bersama MAB .

Bagi yang berminat nak tahu lebih lanjut, Anda mesti rujuk Pautan ini .

Korang tahu, korang boleh dapat potongan harga untuk seat business class sempena tahun baru cina ini . Nampak tak betapa untungnya korang bila guna PROMOSI MALAYSIA AIRLINES SEMPENA CNY ! ini.

Selain dari potongan harga yang menarik, anda juga dapat meluangkan masa anda bersama keluarga anda ketika musim cuti sekolah sempena Tahun Baru Cina kali ini. Rancang elok-elok perjalanan anda dan jangan jadikan alasan terlepas flight atau terlepas promosi lepas korang baca entri PROMOSI MALAYSIA AIRLINES SEMPENA CNY ! .

Rugilah kalau kita tak ambil peluang Discount besar-besaran dari MAB sempena Tahun Baru China ini. kalau korang tak nak, tolong kongsikan PROMOSI MALAYSIA AIRLINES SEMPENA CNY ! ini dengan rakan-rakan lain ya. Semoga bermanfaat.

Sekian.

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments