GAMBAR TOYOTA VIOS 2017 ! MESTI TENGOK !

26 Januari 2017

GAMBAR TOYOTA VIOS 2017 ! | Sejak dua atau tiga menjak ini , suka pula aku layan gambar-gambar kereta . Beberapa jenama telah aku tulis antaranya Proton , Honda , dan sebagainya. Kali ini aku nak bawakan dekat korang mengenai Toyota Vios 2017 ! 

Toyota Vios telah lama berada di malaysia sejak beberapa tahun yang lalu. dan model ini berubah kepada lebih baik dan kini model baru bagi toyota Vios 2017 telah keluar di pasaran . Berikut merupakan GAMBAR TOYOTA VIOS 2017 !

GAMBAR TOYOTA VIOS 2017 !




GAMBAR TOYOTA VIOS 2017 !GAMBAR TOYOTA VIOS 2017 !

GAMBAR TOYOTA VIOS 2017 !


GAMBAR TOYOTA VIOS 2017 !
*Gambar dari Auto Spinn

Cantik model baru Toyota Vios 2017 ni . aku suka sebab dia nampak sporty dan aumm gitu hahaha . Apa pula pendapat korang mengenai Model baru Toyota vios ni ? Untuk Harga yang akan di keluarkan nanti korang boleh rujuk di bawah ya .


HARGA TOYOTA VIOS 2017 DI MALAYSIA !

** akan di update kemudian .


Satu ketika dahulu , aku pernah ada kereta vios ini.  tak silap aku masa pertama kali jenama Vios di perkenalkan di Malaysia . Masa tu, toyota vios memang trending . ramai betul guna di jalan . tapi sekarang macam dah kurang kan. Nampak macam Nissan almera yang banyak on the road dekat malaysia sekarang kan .

Lepas korang tengok GAMBAR TOYOTA VIOS 2017 ! , apa perasaan korang ? nak dapat kan satu ? atau still nak cari jenama lain ? Sila komen di ruangan komen ya. Nanti admin baca. terima kasih buat yang sudi baca dan komen .

Sekian .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .