MENANGIS TENGOK GAJET 2016 !

Share:
MENANGIS TENGOK GAJET 2016 ! | Tahun 2016 bakal melabuh kan tirainya tidak lama lagi , Sudah pasti ramai yang dah mula duduk memikirkan apa yang berlaku sepanjang tahun 2016 . Ada yang mengatakan tahun 2016 merupakan tahun paling tragis dalam hidup mereka. tetapi bagi aku 2016 bukanlah tahun tragis bagi aku , ia lebih kepada tahun membina semula karier aku . Alhamdulillah , aku seperti mana selalu . hehe cumanya hari ini aku nak cakap dekat korang yang aku MENANGIS TENGOK GAJET 2016 !

Kenapa aku MENANGIS TENGOK GAJET 2016 ! sebabnya sepanjang tahun ini aku hanya berjaya dapatkan satu sahaja gajet berbanding apa yang menjadi target aku sepanjang tahun ini. hehe nampak macam tamak tetapi itulah gajet keperluan aku sebagai seorang pelajar dan seorang blogger. Tetapi aku masih boleh menarik nafas lega kerana berjaya dapatkan satu gajet yang cukup penting iaitu Kamera SJ 7000. Aku beli hasil dari duit aku sendiri iaitu hasil dari menulis di blog.


MENANGIS TENGOK GAJET 2016 !


Nampak macam remeh je kan tulis blog, tetapi ramai sudah yang dapat hasil dari blog. Tak pa lah, kalau korang nak baca pasal buat duit dengan blog, korang tujuk blogpadu.com ya. di situ banyak tips untuk korang belajar dapat duit melalui blog .

Berbalik kepada tajuk asal kita iaitu mengenai gajet , korang tahu tak sepanjang 2016 , banyak gajet-gajet telah di keluarkan oleh setiap jenama. Antara jenama terkenal adalah Samsung, Apple , Nokia dan lain-lain . Jenama baru seperti Huawei, oppo dan honor mula mendapat tempat dalam kalangan rakyat malaysia.

Persoalan sekarang ini adalah adakah rakyat malaysia membeli gajet atau telefon bimbit mengikut jenama atau harga yang di tawarkan ? di samping kos sara hidup semakin meruncing, kelihatannya rakyat malaysia masih gagah bertahan dalam kemewahan. betul ke ? korang jawab di ruangan komen ya.

Alang-alang aku dah cerita pasal gajet ini kan, satu gajet lagi yang aku nak dapatkan adalah handphone baru. hehe Insyaallah mungkin awal 2017 boleh dah dapatkan gajet tu. hehe teruskan usaha dan letaklah target korang dan usaha kearah itu .Insyaallah kita berjaya. Korang nak tahu tak apa CERITA GAJET HOT Sepanjang 2016 ?  Mesti korang nak tahukan apa yang berlaku dalam dunia teknologi sepanjang 2016 . korang Rujuk Pautan ini . Paling aku adalah betul ke whatsapp tak leh guna dah tahun depan  ?

Segala-galanya adalah gajet dan teknologi untuk tahun 2016. Pelbagai karenah yang berlaku sehinggakan ramai yang terjebak dengan gajet sama ada untuk perkara yang baik atau buruk. untuk tahun 2017 , janganlah MENANGIS TENGOK GAJET 2016 berulang kembali . hehe buat benda baik, kita akan di balas baik. yang penting kita usaha.

Sekian.


No comments