KENAPA LELAKI TAK BAGI PEREMPUAN YANG DIA SAYANG PAKAI MAKEUP !

KENAPA LELAKI TAK BAGI PEREMPUAN YANG DIA SAYANG PAKAI MAKEUP ! | Baru-baru ini aku tengok satu video mengenai seorang lelaki yang tidak kisah dengan pasangannya yang tidak bermake up .tetapi bila ada perempuan lain yang bermake up, pasti dia tidak akan melepaskan peluang untuk melihatnya. ramai juga kaum perempuan tertanya-tanya KENAPA LELAKI TAK BAGI PEREMPUAN YANG DIA SAYANG PAKAI MAKEUP ! 

KENAPA LELAKI TAK BAGI PEREMPUAN YANG DIA SAYANG PAKAI MAKEUP !

Baik, kalau korang nak tahu rahsia dia kenapa ? korang share post ni. hahaha

KENAPA LELAKI TAK BAGI PEREMPUAN YANG DIA SAYANG PAKAI MAKEUP !

1. Kerana dia tak nak lelaki lain tengok orang yang dia sayang .

Betul, lelaki kalau dah suka seseorang tu, dia memang risau orang lain kacau line dia. haha sehinggalah dia dah kawin dengan korang. maka lepas tu dia akan rasa lebih selamat. tapi dia still tak kisah kalau korang nak make up atau tak.

2. Dia hanya sekadar tengok sahaja . tak ada perasaan lain terhadap perempuan yang make up.

Mungkin perempuan tak percaya dengan point ni. hahaha tapi yakin lah ada lelaki yang hanya pandang wanita lain dengan hanya sekadar pandang. sebab apa ? sebab dia dah ada korang di dalam hati dia. tapi hati2 kalau jumpa lelaki memang perangai suka ushar dan try . hat ni memang bahaya.

3. Bimbang awak lari jauh dari dia.

Macam point number 1 yang aku mention tadi, lelaki akan takut kalau orang yang dia sayang lari ke orang lain. lebih baik , korang nampak tak cantik di mata orang lain tetapi di mata dia , korang lah yang paling cantik. sebab cantik tu subjectif.

Aku rasa, 3 point ni sudah cukup untuk menjawab persoalan mengenai KENAPA LELAKI TAK BAGI PEREMPUAN YANG DIA SAYANG PAKAI MAKEUP ! . aku nak bagi tau, 3 point ni mungkin tak berkesan kalau pasangan anda memang kaki perempuan, kaki mengorat dan sebagainya. Jadi hati-hati dengan pasangan anda. kalau korang yakin dengan pasangan anda. maka itulah lebih baik untuk anda.

sekian.

p/s : haaa, tersengeh-sengeh sorang2 tu dah kenapa ? haha cuba komen sikit :)

Jom like Page admin untuk info menarik !

2 comments.. read them below or add one

Dkna Abza Dkna Abza July 20, 2016 at 2:04 PM
point atas ni semua cia cia cia..hehehe.. tiba2 rasa sweet tanpa mekap..

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)