PICK UP LINES TAK MENJADI !

PICK UP LINES I Sejak dua tiga menjak ni, pickuplines dah jadi macam trend anak-anak muda dalam meluahkan perasaan mereka. Sehinggakan stesen radio pun ada slot khas untuk Pick up lines .Aku personally tak nampak sesuatu pun dari pick up lines ni. lebih kepada nak gelak ketawa terbahak-bahak je. Walaupun sesetengah pick uplines tu memang buat kita gelak. tetapi kalau dah tak jadi, aku pun tak sure nak gelak atau nak nangis depan orang buat pick up line tu.

baca juga : Asal usul perkataan Chia chia chia .
PICK UP LINES

Lagi pun bukan semua orang buat pick up line yang betul-betul jadi. ehh chooopp. aku bukan salah kan orang yang buat pick up line, tak salah aih kalau korang buat pick up line . janganlah anggap aku anti dengan pick up line pulak. ini cuma pendapat aku sahaja. Hehehe .

Pick up Lines kalau tak jadi, mesti ramai yang buat muka krik krik krik. tambah-tambah kalau kau tengah buat pick up line tetapi tak kena tempat dan masa. memang kena bahan la jawabnya. Sejujurnya, aku nampak pick up line ni perlu tepat pada masa dan tempatnya. kalau tidak ia tak akan jadi pick up line sebaliknya hanya menjadi sambungan ayat percakapan sahaja.

Kadang-kadang bosan jugakkan dengar Pick up line yang sama ja. berulang-ulang sebab ia membuatkan orang yang mendengar itu bosan dan tak mau ambil port . maka lepas tu pick up line korang akan jadi krik krik krik lah kan.

Apa-apa pun, ingat satu ja, kalau kita buat pick up lines , mula-mula sekali tengok orang yang kita nak bagi pick up lines, takut nanti ada yang terasa hati. Dan pilih waktu yang sesuai untuk lontarkan pick up lines tersebut. Jangan time orang tengah bersedih ,kau tiba-tiba bagi pick up line. kan tak elok. betul tak.
PICK UP LINES

Ni ada satu lagi, dia dok habaq ada 7 Perkara yang Menyebabkan Pick Up Lines korang Gagal . tetapi dia punya point tah apa-apa. Korang tengok dekat sini . Macam-macam lah dia dok bawah mai.

sekian.

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)