GAMBAR AIS KRIM SUMI YANG VIRAL DI MEDIA SOSIAL BARU-BARU INI !


AIS KRIM SUMI I Baru-baru ini viral di media sosial apabila munculnya ais krim sumi . Ternyata , Aiskrim sumi ini agak terkenal di media sosial. Ramai yang sudah mencuba untuk membuatnya sendiri di rumah . jadi ke tuuu. hehehe

Jap, aku nak tanya , korang cakap nak diet kan. kenapa makan ais krim lak ni. meh bagi dekat aku, aku tak diet. hahaha macam mana korang nak rasai pengalaman buat duit sambil kuruskan badan ni . Sebenarnya , aku pun tergoda juga tengok gambar sumi ni. cantik berwarna warni .

korang usha gambar ais krim sumi dekat bawah yer ;

GAMBAR AIS KRIM SUMI YANG VIRAL
gambar saja kongi.com
GAMBAR AIS KRIM SUMI YANG VIRAL
kalau korang nak tahu resepi ais krim sumi ni, korang terjah blog www.mamadarwish.com . pemilik gambar atas ni . Kak Ain, ubai pinjam gambar. hehe :)


GAMBAR AIS KRIM SUMI YANG VIRAL
gambar sajakongsi.com
GAMBAR AIS KRIM SUMI YANG VIRAL
Gambar sumber : Siakap Keli
Terliur tak ? tutp mulut tu sikit, dah banjir dah keyboard laptop tu. hehe korang try la buat ya , nanti kongsikan dekat page kataubaid macam dekat bawah ni . boleh aku upload dan kreditkan dekat korang. femes la korang lepas nii. hehe

Hai, petang-petang macam ni macam best je like page kawan-kawan . hehe jom terjah page Puisi Jalanan, PUJA . jangan lupa like sekali tau !thanks :)
Posted by Kataubaid on Wednesday, March 2, 2016
Makan-makan juga, jaga kesihatan sama yer . lepas dah kenyang boleh la apply Formula kurus yang korang dah rangka tu. ke dah hilang. haha sebab makan ais krim sumi, diet semua ke laut cina selatan eh. hehehe tak pa lah, asal korang bahagia sudah .

senyum selalu.

sekian.


Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)